Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Berači grožđa
  • 11.08.2020. 16:35

Traže sezonske radnike za berbu vinskih sorti grožđa

Berba vinskog grožđa počinje po našoj procjeni oko 20. avgusta i traje oko 45 dana, objavili su iz ove kompanije.

Traže sezonske radnike za berbu vinskih sorti grožđa
Foto: JumpStory
396
245
0

Kompanija 13. Jul - Plantaže iz Podgorice svake godine angažuju do 700 sezonskih radnika za berbu vinskih sorti grožđa, a zbog koronavirusa nisu u mogućnosti računati na grupe radnika koje su dolazile svih ovih godina.

Zbog toga su u potrazi za beračima, a oni bi, kako je objavljeno na Ciso Trebinje, obezbijedili hranu odnosno sva tri obroka, smještaj u njihovim objektima, putne troškove od Hercegovine do Plantaža i nazad i PSR analizu - test koji bi radnici sami uradili u nekoj od laboratorija, ali da nije stariji od 72 sata.

Banjac: Porodična vinarija kao okosnica dubičkog seoskog turizma

"Berba vinskog grožđa počinje po našoj procjeni oko 20. avgusta i traje oko 45 dana. Bere se u plastičnim kantama težine oko 10 kg, iznosi iz reda do utovarne grupe. Cijena je po ubranom kilogramu, odnosno kreće se od 20-24 € za 1.000 kilogram ubranog grožđa. Prosjek berača angažovanih zadnjih 4-5 godina kretao se oko 800 kg dnevno. Berba počinje oko 5-6 sati ujutru, a traje do 15-16 sati poslije podne", stoji u oglasu.

Radnici se sa mjesta boravka na tablama gdje se bere dovoze i odvoze autobusima. Sve informacije, objavili su, možete dobiti na telefon: +38220658040.


Tagovi

13. Jul Plantaže Podgorica Berači grožđa Sezonski radnici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]