Pretraga tekstova
Tvrtka GÖWEIL razvila je specifični rezač bala težine 400 kg koji osigurava pouzdan i snažan rez, a idealan je za manje traktore. Pogledajte videoprilog!
Od 1988. godine tvrtka GÖWEIL proizvodi visokokvalitetan asortiman tehnologije za baliranje i odmatanje bala. Svi strojevi i oprema projektirani su, razvijeni i proizvedeni isključivo na lokaciji tvrtke u Kirchschlagu (Austrija). Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, GÖWEIL se dokazao kao stručnjak za proizvodnju poljoprivrednih strojeva. Kako se veliki dio njihovih proizvoda izvozi, GÖWEIL strojevi i oprema postali su poznati i široko se primjenjuju u cijelom svijetu. Svi proizvodi koje proizvodi tvrtka GÖWEIL odražavaju najnovija dostignuća i osmišljeni su tako da odgovaraju individualnim zahtjevima farmera.
Razvili su i specifični rezač bala idealan za farme koji je jednostavan za korištenje, a oblik bala ne utječe na rezač. Patentirane kuke na GÖWEIL Sliceru uhvatit će foliju svaki puta, što znači 100% uspjeha pri rezanju bala za hranjenje stoke. Farmeri koji ga redovno koriste ističu da ga je lakše koristiti na manjim traktorima.
Težina stroja je 400 kg, a promjer bala koje može nositi i rezati je 0,9-1,6 metara. Osim što osigurava pouzdan i snažan rez, nazubljeni nož jamči da će bala biti izrezana do kraja.
Kako Goweil rezač bala izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:
Tagovi
Rezač bala Stočarstvo GÖWEIL Slicer
Autorica
Više [+]
Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]
Ako voliš sok od zove stavi ❤️
Recept za sok od zove (sirup)
Sastojci:
• 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni)
• 2 l vode
• 2 limuna (oprana, isečena na kolutove)
• 1,5 kg šećera
• 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g)
⸻
Priprema:
1. Cvetove zove lagano operi pod mlazom vode (ili ih samo istresi da ne ubiješ aromu) i stavi u veću posudu.
2. Dodaj vruću prokuvanu vodu, kolutove limuna i limuntus.
3. Pokrij i ostavi da stoji 24 sata na hladnom mestu (ili frižideru).
4. Sutradan procedi kroz gazu ili gusto sito.
5. Dodaj šećer i mešaj dok se ne rastopi (možeš malo zagrejati ako se sporo rastapa).
6. Sipaj u sterilisane flaše i dobro zatvori.