Pretraga tekstova
Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.
Već 43. Sajam hrane održat će se od 20. do 23. aprila 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže.
Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.
Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružaju magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.
Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.
Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. aprila 2017.
Foto: jadranskisajam.co.me
Dokumenti
Tagovi
Sajam hrane Budva Sajam turizma Sajam ekologije Jadranski sajam
Autorica
Više [+]
Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]
Ako voliš sok od zove stavi ❤️
Recept za sok od zove (sirup)
Sastojci:
• 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni)
• 2 l vode
• 2 limuna (oprana, isečena na kolutove)
• 1,5 kg šećera
• 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g)
⸻
Priprema:
1. Cvetove zove lagano operi pod mlazom vode (ili ih samo istresi da ne ubiješ aromu) i stavi u veću posudu.
2. Dodaj vruću prokuvanu vodu, kolutove limuna i limuntus.
3. Pokrij i ostavi da stoji 24 sata na hladnom mestu (ili frižideru).
4. Sutradan procedi kroz gazu ili gusto sito.
5. Dodaj šećer i mešaj dok se ne rastopi (možeš malo zagrejati ako se sporo rastapa).
6. Sipaj u sterilisane flaše i dobro zatvori.