Pretraga tekstova
Ova skromna namirnica ima dugu historiju, bogata je nutritivnim vrijednostima, svestran je u kulinarstvu... no mi smo ga sveli na tek 15 zanimljivosti.
Grah je pobran i zima može početi. Ovo se povrće u našem podneblju toliko uvriježilo da mislimo kako je oduvijek tu. U mnogim je domaćinstvima barem jednom sedmično na meniju i to - tri dana. Drugi dan se podgrijava, a treći u njega ukuhavaju rezanci, ili kako već ko voli.
Ova skromna namirnica ima dugu povijest, bogata je nutritivnim vrijednostima, svestran je u kulinarstvu... no mi smo ga sveli na tek 15 zanimljivosti.
Tagovi
Zanimljivosti o grahu Nutritivna vrijednost Porijeklo graha Skladištenje graha Fiksator dušika B vitamin
Autorica
Više [+]
Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Uživajte u naboljim kadrovima #RuralFoto 2025 💚
Vedran Stapić
prije 2 tjedna
Čestitke, sjajni kadrovi 💚 promocija ruralnih prostora Čestitke, sjajni kadrovi 💚 promocija ruralnih prostora
Mirela Benko
prije 3 tjedna
Predinve slike,a svaka je lijepa na svoj način. Čestitam svima od ❤️ Predinve slike,a svaka je lijepa na svoj način. Čestitam svima od ❤️