Posjetite nas 22.11.2019. na druženju i edukaciji!

‘Dan pametne poljoprivrede’ obuhvatit će prezentacije John Deere vučenih i KUHN nošenih prskalica iz našeg asortimana.
Nakon prezentacije u našem servisu, selimo u dvorište, gdje će prskalice biti izložene te će biti demonstriran njihov rad i mogućnosti.
Modeli koji će biti izloženi su John Deere M732 i KUHN Deltis 2.

Prezentirat ćemo i aktualna rješenja u poljoprivrednoj proizvodnji, poput već poznatog JDLinka i značajki koje povezanost ovim sustavom nudi: paralelno navođenje, AutoTrack automatsko navođenje, kontrolu sekcija, usklađenost strojeva pri žetvi, automatsko okretanje.
Posebno zanimljiva bit će demonstracija funkcionalnosti John Deere operativnog središta, računalno-mobilnog portala na kojemu je moguće pratiti strojeve u radu u stvarnom vremenu.

Usluge koje nudimo s našim servisom poput FarmSight paketa i Expert Check pregleda strojeva, čine nas izuzetno ponosnima, s obzirom da su jedinstvene usluge na našem tržištu. Naši stručnjaci u ovom području održat će kratak pregled i mogućnosti te biti spremni na sva pitanja.

Naši partneri, zaštitarska kuća Agrochem-Maks i ABC consulting, održat će kratka izlaganja o svojim portfeljima, a povezana sa zajedničkom temom.

Cijeli program popratit će prigodne akcije naše trgovine, kao i druženje uz ručak nakon prezentacijskog dijela.

Vidimo se!