Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Napredne tehnologije ICL gnojiva za uspjeh u proizvodnji!

Fertirigacija je metoda ishrane u kojoj se vodotopiva gnojiva miješaju s vodom za navodnjavanje kako bi poboljšali produktivnost biljaka. Ono je visokoučinkovit i fleksibilan alat za kontrolu mjesta, vremena i metode primjene hranjivih tvari. To omogućuje preciznu ishranu prema plodnosti tla i fazi rasta bilo koje uzgajane kulture.

ICL Specialty Fertilizers postavlja standard u tehnologiji gnojiva za fertirigaciju. Ova tehnologija se temelji na učinku „zakiseljavanja“ koji pruža brojne prednosti:

  • Poboljšava unos hranjivih tvari: zakiseljava tlo, čime povećava dostupnost i unos fosfora i mikroelemenata
  • Smanjuje pH razinu: smanjuje pH vode kada se primjenjuje direktno u tvrdu vodu
  • Sprječava začepljivanje: neutralizira i otapa bikarbonate i time sprječava začepljivanje cijevi i kapaljki

Agrolution sve-u-jedan gnojiva za fertirigaciju voća i povrća

Agrolution pHLow pomaže pri uzgoju boljih kultura voća i povrća u uvjetima u kojima se koristi tvrda voda za navodnjavanje. Razvijen je iz čistih sastojaka te je 100% topiv u vodi.

Agrolution Special je razvijen za učinkovitu isporuku odgovarajuće količine hranjivih tvari za kulture uzgajane u uvjetima u kojima se koristi meka voda za navodnjavanje. Agrolution Special postavlja standard za voće i povrće koje se uzgaja u supstratu ili tlu.

Agroleaf Power - jedinstveno vodotopivo folijarno gnojivo

Agroleaf Power se razlikuje od drugih folijarnih gnojiva po brzini unosa hranjivih tvari, svojoj čistoći minerala te svojoj naprednoj tehnologiji. Tehnologija dvostruke snage djelovanja, ili DPI (engl. Double Power Impact), je kombinacija NPK minerala, M-77 formule i poboljšanih stimulanasa. Ovaj paket bio-stimulanasa stvara učinkovitiju fotosintezu kod biljaka i time povećava otpornost biljaka. Najveća prednost Agroleaf Power je njegovo dugotrajno djelovanje nakon što pokaže trenutne rezultate. Siguran je za korištenje na većini kultura s listovima i može se miješati u spremniku s velikim brojem proizvoda za zaštitu biljaka. Najbolje ga je koristiti za stimulaciju rasta, otpuštanje stresa i povećanje produktivnosti te ispravljanje nedostataka hranjivih tvari.

Ključ precizne ishrane - kontrolirano otpuštajuća gnojiva

Kontrolirano otpuštajuća gnojiva imaju ključnu ulogu u poboljšanju prinosa, smanjenju gubitaka hranjivih tvari te pojednostavljenju primjene gnojiva. Ti proizvodi pomažu regulirati razinu hranjivih tvari tijekom cijelog ciklusa rasta biljke. Mlade biljke neće oštetiti prekomjerne razine soli, dok će zrele biljke imati dovoljno ishrane do kraja ciklusa rasta. Jedna primjena kontrolirano otpuštajućih gnojiva isporučuje potrebnu ishranu koja rezultira uniformiranim rastom, optimalnim prinosom i otpornim biljkama: najbolji rezultati uz minimalno truda.

Agromaster kontrolirano otpuštajuće gnojivo je kombinacija ICL-ove napredne tehnologije i posebno odabranih konvencionalnih granula. Ova snažna kombinacija pruža kontrolu nad dušikom i visoku učinkovitost u jednom uniformiranom proizvodu. Kombinira tehnologiju uree s omotačem od smole i mješavinom odabranih NPK komponenata. Sadrži mali postotak klorida i natrija što održava nizak salinitet,  a njegov sadržaj sulfata omogućuje pravilnu ishranu sumporom. Granule imaju manju vjerojatnost od začepljenja ili ljepljenja i ne stvaraju puno prašine.

Više informacija o ICL proizvodima kao i u njima primjenjenim naprednim tehnologijama saznajte direktno od ICL distributera:

Euro-brod d.o.o.
zg@euro-brod.hr
+385 1 6387 551

foto: Depositphotos/Photozirka, ICL Hrvatska