Tijekom pljačke banke u Zurichu, Švicarska, pljaškaš je prilikom upada vikao na sve prisutne u banci: "Svi dolje na pod i tišina! Novac pripada državi, ali tvoj život pripada isključivo tebi". Svi u banci su uz najveću tišinu legli na pod. To se zove "koncept promjene razmišljanja". To je mijenjanje... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovako odoka 20cm

Ovaj momak sve više liči na Šeksa?

Božićne pjesme rafinirane na Mia Dimšić style ;)

U slučaju Telegram vs Eko Sever sud presudio u korist medija i tako potvrdio nepravilnosti u deklari... Pročitaj cijelu bilješku »


Lijep dan za Telegram. Eko Sever je pravomoćno izgubio, sud je po...

Najveći hrvatski proizvođač ekološkog voća i povrća Eko Sever pravomoćno je izgubio parnicu protiv Telegrama. Županijski sud u Puli pot...

www.telegram.hr

Sveta Lucija (Luca) je danas, jeste posijali pšenicu?

U mnogim hrvatskim krajevima se na dan svete Lucije sije pšenica, kako bi ozelenila do Božića, a zelenilom se prizivala plodnost i obilje u nadolazećoj godini. Narasla se...

Pročitaj cijelu bilješku

Stiže bijeli Božić ❄️☃️ #hohoho ;)

Stigle friško publicirane Vinske priče Željka Garmaza :) #wine #wines #winery #slavonija #vino #podu... Pročitaj cijelu bilješku »

Planinske nekretnine sve atraktivnije, jel? #climatechange


Greenland is melting

CNN's Clarissa Ward visits Greenland to learn about how quickly the ice sheet is melting and the effect it has on the planet.

youtu.be

Svinjokolja spot ;)


IZVOR Svinjokolja

Song about Slavonian customs called "svinjokolja" ... making fresh meat from pigs ...

youtu.be

Ovo ću kupiti čim dođe nova generacija bez daljinskog #spider PS. Nisam znao da se pravi u Češkoj ht... Pročitaj cijelu bilješku »


Amazing Remote Control Lawn Mower - Spider Mini RC Mower

The amazing remote control lawn mower or Spider Mini RC Mower is one of the great invention to help a person to reduce the effort compa...

youtu.be

Ljiljana Nakić-Petrina uhvatila je nekoliko kadrova na kojima su dvoje mladih tornjaka, brata i sest... Pročitaj cijelu bilješku »

Nova nada Baranje, vrhunski Chardonnay 2017 uskoro dolazi na tržište ;) #belje #baranja #chardonnay... Pročitaj cijelu bilješku »

Polutke završile na A3?!


Prevrnuo se kamion pun svinjskih polovica, vozač prebačen u bolni...

Nesreća se dogodila između Novske i Okučana

www.vecernji.hr

U Hrvatskom saboru izglasani Zakon o poljoprivredi i Zakon o uzgoju domaćih životinja #majdak

Iz Županje s ljubavi ;)


U Gradištu kraj Županje dodijeljene Zlatne repe :: HRT – Radio Os...

Proizvođačima koji su ostvarili najbolji prinos bijelog šećera i najbolju digestiju u 2018. dodijeljena su vrijedna priznanja - najbolj...

radio.hrt.hr

Stanje redovno ;)