NOVO RUHO ŠKRLETA Na stručnom skupu „Novo ruho Škrleta“ u Maloj Ludini na seoskom imanju „Moslavačka... Pročitaj cijelu bilješku »

Polettijevi u Zagrebu Otac i sin, Peter i Matteo Poletti došli su u Zagreb u History club u Tkalčiće... Pročitaj cijelu bilješku »

Vinski razgovori uz vina Pilato Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pilato nalazi se u selu Lašić... Pročitaj cijelu bilješku »

Nova vinarija BELL'IAKOV Na "Vinskoj srijedi nakon posla" (Wine Wednesday AfterWork) koju u zagrebač... Pročitaj cijelu bilješku »

Svi najbolji su došli Na 3000 četvornih metara, 22. i 23. studenog 2019. u Zagrebu u hotelu Esplanad... Pročitaj cijelu bilješku »

Gourmingle na zagrebačkom Adventu Slatkom radionicom održanom u Samsung Holiday House-u, gdje je sla... Pročitaj cijelu bilješku »

Na Danima okusa hrvatske tradicije od 15. do 25. studenoga 2019. u 10 županija sudjeluje više od 100... Pročitaj cijelu bilješku »

Na Plešivici 30 km od Zagreb na stotine je vinara od kojih su 33 registrirani kao robni proizvođači,... Pročitaj cijelu bilješku »

Variva s Dolca i vino uz žlicu

U restoranu ReUnion u zagrebačkom hotelu Canopy by Hilton, održano je peto izdanje eno-gastro projekta ‘Vino uz žlicu’. Koncept ‘Variva s Dolca’ osmislio je glavni chef r...

Pročitaj cijelu bilješku

Međunarodni sajam pršuta (ISAP), održat će se od 18. do 20. listopada u Tinjanu u Istri. Dolaze najb... Pročitaj cijelu bilješku »

Odlična hrana i vrhunska vina poslužena su brojnim gostima u Kutjevu i Požegi koji su stigli na Dane... Pročitaj cijelu bilješku »

Na otoku Krku se do 20.10.2019. u 14 restorana održava manifestacija Krk food fest: Okusi jeseni.

Na prvim jesenskim "Vinskim razgovorima s novinarom Tomislavom Stiplošekom" u Zagrebu gostovala su "... Pročitaj cijelu bilješku »

Vinski razgovori uz vina Fuhtar

Jubilarna 20. Svetonedeljska fišijada, gastronomsko-zabavna manifestacija, održana u nedjelju, 1. ru... Pročitaj cijelu bilješku »

Cromaris koji posluje u sastavu Adris grupe, danas je sedma tvrtka u Europi u uzgoju orade i brancin... Pročitaj cijelu bilješku »

Makovnjače, orehnjače, upravo pečene bučnice i druga starinska jela nudila su se u Vrbovcu u kojem j... Pročitaj cijelu bilješku »

Zvijezde vinskog turizma

Udruga za kulturu stola G.E.T. (gastronomija, enologija, turizam) pokrenula je projekt G.E.T. Stars - Zvijezde vinskog turizma. Prve pločica s G.E.T. Stars oznakama dodje...

Pročitaj cijelu bilješku

Manifestacija „Idemo na selo – tjedan seoskog turizma u Zagrebačkoj županiji" održat će se od 2. do... Pročitaj cijelu bilješku »

Vinske zvijezde

Na "vinskom nebu" zasjale su i „Vinske zvijezde“. Na Plešivici u vinariji Jagunić i u Međimurju, u restoranu Terbotz 10. i 11. srpnja 2019. organizirano je ocjenjivanje v...

Pročitaj cijelu bilješku