Jel' imao još neko ovako detinjstvo na selu...?

Za amatere


Za amatere povrtare: Evo kako da vam uspe bašta

Mesec jul je pravo vreme za rasađivanje kupusnjača, dok je paprika u punom razvoju, vreme je za zakidanje zaperaka paradajza, a možete...

www.agroklub.rs

Evo kako pravilno da negujete kopita svom konju


Pravilna nega kopita kod konja

Svi koji imaju konje znaju da je njihova nega neophodna, a posebno je važno čišćenje kopita što spada u važan deo svakodnevne nege. S t...

www.agroklub.rs

Da li ste možda razmišljali o ovom biznisu?


Kako uzgajati kalifornijske gliste u kućnim uslovima?

Danas se veoma ceni organska proizvodnja hrane, što podrazumeva i proizvodnju organskog đubriva. U svetu, ali i kod nas nije nikakva no...

www.agroklub.rs

Zahtevi Kine za svinjama su toliki da Srbija ne može da zadovolji ni četvrtinu tih potreba, a izlaza... Pročitaj cijelu bilješku »

Dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Nedeljko Tica uručio je najboljim studentima poslednje godine studija – svih studijskih programa- karte za „Exit“ festival. Karte je dobilo 14 studenata sa različitih studijskih programa. Takođe je dodeljen i ugovor o stipendiranju darovitih studenata, studen... Pročitaj cijelu bilješku »

Meni je jako vrućina, i mrzim ovo vreme. A kako ste vi danas?

UPOZORENJE PČELARIMA NS I BEOČIN Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Grada N... Pročitaj cijelu bilješku »

Posuda sa klikerima u vodi koji su obojeni u bojama pčela, iz razloga što kada su pčele veoma žedne... Pročitaj cijelu bilješku »

Na vest da su komarci oborili avion za zaprašivanje kod Beočina, ekipa Argokluba hitno je otišla u o... Pročitaj cijelu bilješku »

Roj pčela napao ljude i konje u Futogu na keju U Futogu na keju kod Dunava roj pčela napao je tri mu... Pročitaj cijelu bilješku »