Izreka da jedna jabuka dnevno čuva zdravlje nije bez osnova. Stručnjaci su analizirali hemijski sast... Pročitaj cijelu bilješku »

Bravo za Novosadske studente Na takmičenju koje je trajalo od 8. do 11. oktobra, učestvovalo je više... Pročitaj cijelu bilješku »

Kako izvući vodu iz bunara bez puno napora Da biste izvukli vodu iz bunara možete da koristite ručnu... Pročitaj cijelu bilješku »

Praznik za oči i sva čula, 13. i 14. oktobra u Dom omladine Beograda sve zbog VIII Balkan Cheese Fes... Pročitaj cijelu bilješku »

Recept za tradicionalni domaći sir Sastojci: 4 litre svežeg punomasnog mleka 1 supena kašika sirišta so Priprema: 1. Naš je savet da sir počnete da pravite u večernjim satima. Baš tako su radile i naše bake, pa verovatno da je tako i najpraktičnije, ali naravno da nije obavezno. 2. Mleko malo zagrej... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovavezno isprobajte: Ova maska je delotvorna! Nije komplikovana za pripremu, a u momentu zateže lice... Pročitaj cijelu bilješku »

Kako da napravite slatke kokice Obožavam slane kokice, ali podjednako volim i slatke. Kod nas u Novo... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo kako da napravite septolete Grlo počinje da bili iznenada i po pravilu uvek noću ili vikendom. A... Pročitaj cijelu bilješku »

Da li je ovo pas za vas?


Pikardijski ovčar - odličan pastirski pas

Pikardijskog ovčara smatraju najstarijom rasom svih francuskih ovčara. Pretpostavlja se da je ovčar stigao u Francusku sa Keltima, negd...

www.agroklub.rs

Tamburaši, vince i naravno riblja čorba Za one koji ne žive u Novom Sadu, prava je šteta što su prop... Pročitaj cijelu bilješku »

od ovoga buve beže ko lude Koliko god da vodite računa o vašem psu, veoma ih je teško sačuvati od bu... Pročitaj cijelu bilješku »

Hlepčići, ukusno i jednostavno Ovaj recept sam dobila od svekrve, a nisam domaćica početnica. Međuti... Pročitaj cijelu bilješku »

Kaktus je moja omiljena biljka, jer ne mora često da se zaliva Moje dete je zaljubljenik u kaktuse.... Pročitaj cijelu bilješku »

Festival hrane pod nazivom "Al se nekad dobro jelo baš" organizuje Udruženje "Gorska ruža" 6. oktobra u Rakovcu. Na Festivalu će biti oko 30 izlagača. Domaćini će na licu mesta pripremati: sarmu, pasulj, paprikaš, riblju čorbu i pečenu ribu. Tu će biti kako vele organizatorke i 50 vrsta kolača, izme... Pročitaj cijelu bilješku »

Manifestacija se održava na platou ispred SPC "Vojvodina", a radno vreme "Cvetne pijace" je u petak... Pročitaj cijelu bilješku »

Ako imate psa, čuvajte ga od ovih biljaka


Oprez: Ove biljke su otrovne za pse!

Psi koji žive u dvorištu i nisu vezani, mogu zbog svoje radoznalosti da naprave mnogo štete u baštici, na travnjaku, u vrtu sa cvećem....

www.agroklub.rs

Malo sam cunjala i našla sam biljčice koje mogu da mi posluže kao obrok ili salata uz obrok

Evo kako da pripremite povrće za zimu


Oktobar: Priprema povrća za zimu

Ukoliko ste pratili uputstva i pridržavali se kalendara radova u polju, u oktobru bi trebalo da uživate u rezultatima svog truda.  Ali,...

www.agroklub.rs

Probajte, jeftino a ukusno


Kako da od bilja iz prirode sačinite ukusan obrok

Ljudi su svakodnevno suočeni sa besparicom, a namirnice, a cene povrća i voća iz dana u dan rastu. Zato bez obzira da li živite na selu...

www.agroklub.rs

Znam, da niko neće čitati ovaj status. Ali ponekad kad mi je dosadno, odem u baštu i zakopam se u zemlju i pravim se da sam krompir