Pretraga tekstova
Inovativnim pristupom u obradi mesa do bolje kvalitete i proizvoda koji ne ugrožava zdravlje.
Dolazi vrijeme svinjokolja i prerade mesa. Tradicionalno, dio mesa poput lopatica, rebara i kobasica, bit će pripremljen za sušenje u pušnicama u kojima će ga se oplemeniti aromom dima. No, štetni sastojci dima već duže brinu proizvođače. Jedan od proizvođača iz susjedne Hrvatske, zabrinut o sigurnosti proizvoda koje servira svojim unucima, odlučio se izgraditi prototip pušnice za hladno dimljenje, u kojoj se katran, čađ i druge štetne tvari hvataju za filter od kamena, točnije, krupnog šljunka.
Tradicionalno se meso obrađuje na takav način da u velikoj mjeri ugrožava zdravlje potrošača, stoga se ovaj inovativni proizvođač dosjetio kako maksimalno ukloniti štetne sastojke iz dima, a opet mesu dati aromu koja će sve gurmane oboriti s nogu.
Tagovi
Meso Dimljenje Sušenje Pušnica Hladno dimljenje Aroma Karcinogene tvari
Partner
Sv.L.B.Mandića bb,
Osijek,
Hrvatska
tel: (031) 400 - 000,
e-mail: marketing@ostv.hr
web: http://www.osjecka.com
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Posjetili smo jednu farmicu podno planine Motajice. Uskoro se čitamo..