Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DAHN
  • 05.09.2018. 09:00

Znanost i struka za održivu poljoprivredu u Hrvatskoj

U sklopu Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu održat će se okrugli stol naziva "Znanost i struka za održivu poljoprivredu u Hrvatskoj".

Foto: Pixabay/Hans
  • 249
  • 16
  • 0

Okrugli stol pod nazivom "Znanost i struka za održivu poljoprivredu u Hrvatskoj", održat će se u subotu, 8. rujna 2018. s početkom u 9 sati na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu (Mala sajamska dvorana), a organizira ga Društvo agrarnih novinara Hrvatske

"Cilj je prije svega analizirati djelovanje domaće znanosti i Savjetodavne službe te potrebe domaćeg agrara, koliko se novca i za koje potrebe troši kroz VIP projekte te hoće li pripajanje Savjetodavne službe osnažiti njezino djelovanje prema OPG-ima", poručuju u DAHN-u. 

Svoje sudjelovanje do sada su potvrdili: prof. Boro Mioč s Agronomskog fakulteta u Zagrebu; dr. sc. Mijo Sabolić, direktor Poljodar tima iz Daruvara; Zdravko Tušek, ravnatelj Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe i Miško Šklempe, dopredsjednik Hrvatske poljoprivredne komore. 

Na okruglom će stolu sudjelovati i predstavnik Ministarstva poljoprivrede, umirovljeni djelatnik Savjetodavne službe Srećko Ladišić i još nekoliko sudionika.

Moderator će biti Martin Vuković, a događaj je otvoren za javnost.


Tagovi

Okrugli stol DAHN Savjetodavna služba Bjelovarski sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.