Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2014.
  • 14.01.2014. 08:00

Viroexpo 2014. - razvoj sajma

Saznajte kako se kroz godine razvijao popularni virovitički sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo

  • 170
  • 14
  • 0

Kontinuirani razvoj sajma Viroexpo vidljiv je od njegovih početaka 1996. godine, pa sve do današnjih dana. Tako je prvi sajam, tada još pod nazivom Agroexpo, održan u Hotelu Slavonija. Ubrzo, kako se povećavao broj izlagača, sajam je preseljen u Dom oružanih snaga HV-a, a potom u Sportsku dvoranu Tehničke škole u Virovitici. Tri je godine bio na Sajamskom prostoru tvrtke Flora, a potom je pronašao novu, trajniju lokaciju, u Vukovarskoj ulici 13, na Sajamskom prostoru Viroexpo-a gdje se i danas nalazi.

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održavat će se od 24. do 26. siječnja 2014. u Virovitici. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska.

Na službenoj internetskoj stranici sajma možete preuzeti ili on-line ispuniti prijavnicu za sudjelovanje na Viroexpo-u 2014. Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Viroexpo Sajam Virovitica Kraljevina Nizozemska Poljoprivreda


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]