Pretraga tekstova
Salon vina i destilata Vinitaly održat će se po 52. put u Italiji, u Veroni.
Salon vina i destilata Vinitaly, održat će se po 52. put u Italiji, u Veroni, uz sajmove Sol&Agrifood i Enolitech. Više od 4.200 izlagača samo su jedan od razloga da posjetite ovu manifestaciju. Ona doprinosi evoluciji vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i svjetskog.
Vinitaly je posebno namijenjen poslovnom svijetu, jer omogućava upoznavanje sa trendovima na tržištu, kao i sa inovacijama i tehnologijama, u koje i sami organizatori ulažu, kako bi obezbijedili digitalne alate za povezivanje ponude i potražnje, bez obzira na udaljenost. Važnu ulogu u ostvarivanju kontakata imaju i degustacije, ali i obilasci, seminari, edukacije. Za četiri dana, organizuje se više od 400 sastanaka.
Vinitaly će biti održan od 15. do 18. aprila na sajmu (Veronafiere) od 9:30 do 18:00 svakog dana. Dnevna karta košta 80 eura, dok je cijena viša za pet eura ukoliko se kupuje online. Za sva četiri dana cijena je 140, odnosno 145 eura.
Tagovi
Vinitaly 2018 Vino Verona Italija Sol&Agrifood
Autorica
Više [+]
Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
#RuralFoto #proizvodnja Na selu, proizvodnja hrane nije samo svakodnevni posao već i način života, duboko isprepleten sa ritmovima prirode. Na plodnim njivama niču žitarice i povrće, a u voćnjacima dozrijevaju sočni plodovi. Jesen se bliži,... Više [+]
#RuralFoto #proizvodnja Na selu, proizvodnja hrane nije samo svakodnevni posao već i način života, duboko isprepleten sa ritmovima prirode. Na plodnim njivama niču žitarice i povrće, a u voćnjacima dozrijevaju sočni plodovi. Jesen se bliži, sunčevi zraci miluju poljoprivredna gazdinstva, darujući svakom plodu raskošnu ljepotu. Selo je nešto posebno, mjesto gdje snovi počinju i gdje se ostvaruju. Miris hrane je poseban, voće slatko i ne tretirano hemikalija. Sve što nastaje na selu ima pečat autentičnosti, hrana je svježija, zdravija i često proizvedena uz poštovanje prema zemlji i tradiciji. Upravo ta jednostavna, ali dragocjena veza čovjeka i prirode čini seosku proizvodnju hrane koja nosi priču. Priču o radu, čovjeku težaku i njegovom trudu i zemlji u kojoj je uloženo toliko ljubavi, ali i znoja i duše. Jer težak strepi nad oranicama, liježe i budi se sa nadom da će iz sjemena nastati novi život. Dok drugi spavaju, on razmišlja o novom danu i snazi koju će uložiti u nepregledne oranice koje život znače.
Leticija Hrenković
prije 3 dana
Krasan opis i jako lijepo kadrirano Krasan opis i jako lijepo kadrirano