Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinistra
  • 20.12.2022. 09:00
  • Istarska, Poreč

Vinistra u 2023. najavila osam vinskih događanja

Od domaćinstva prestižnog Concours Mondial de Bruxellesa i samostalnog nastupa na najpoznatijem vinskom sajmu Proweinu, na Skupštini Vinistre najavljeno je čak osam vinskih događanja.

Foto: Neven Jurjak/Arhiva Vinistra
  • 744
  • 96
  • 0

Pred Vinistrom je vrlo izazovna i dinamična godina. Uz tradicionalne vinske manifestacije poput En Primeura, međunarodnog ocjenjivanja vina i jakih alkoholnih pića i 14. Svijeta Malvazija te najpopularnijeg vinskog događanja u regiji – 29. Vinistre, sredinom svibnja istarske vinare očekuje domaćinstvo prestižnog svjetskog ocjenjivanja Concours Mondial de Bruxelles, a već u ožujku i prvi samostalni nastup na iznimno značajnom düsseldorfskom Proweinu.

Ovo su bile tek neke od tema na godišnjoj Skupštini hrvatske udruge vinara i vinogradara koja broji više od 120 članova, a osnovni izvor financiranja joj je članarina.

"Veliki izazov je izrada i provedba operativnog marketinškog plana s ciljem unaprjeđenja imidža na regionalnoj razini te brendiranje istarskih vina u suradnji s profesionalnom marketinškom agencijom koja će imati za zadatak osmisliti novi, moderan vizualni identitet i privlačne komunikacijske poruke", priopćili su nakon Skupštine u Svetvinčentu.

"Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete događanja u vlastitoj organizaciji i osmišljavanju novih u skladu s modernim zahtjevima vinskog tržišta", izjavio je Luka Rossi, predsjednik Vinistre. Rekao je kako je ovaj događaj već godinama dodatni motiv dolaska gostiju u Poreč u svibnju, koji će od iduće godine postati vinski mjesec u Istri. 

Enjingi: Dobro je da se Vinistra vratila kući jer su iza nas dvije turbulentne vinske godine

"Također, osmišljavanjem novih evenata poput ekskluzivnog Vintage by Vinistra - na kojem ćemo na proljeće u Zagrebu predstaviti odležane malvazije te u studenom drugi put odležane terane – napravljen je veliki kvalitativan iskorak na hrvatskoj vinskoj sceni uz dodatnu promociju naših vrhunskih autohtonih sorti", zaključio je Rossi najavivši za iduću godinu čak osam vinskih događanja u organizaciji ove istarske udruge.


Tagovi

Vinistra Godišnja Skupština Luka Rossi Vinska događanja


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]