Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lipički sajam
  • 25.03.2015. 15:40

Uskršnji sajam u Lipiku

Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik organiziraju tradicionalni Uskršnji sajam 27. i 28. ožujka 2015. godine (petak i subota) u dvorištu Toplica Lipik od 11:00 do 18:00 sati.

  • 212
  • 13
  • 0

Brojni izlagači ponudit će svoje uskrsne pisanice, rukotvorine, suvenire, prehrambene proizvode te ostale artikle proljetne i uskrsne tematike na Uskršnjem sajmu u Lipiku. "Postavit ćemo i nove štandove Turističke zajednice Grada Lipika, a priredili smo Vam i prigodni program", navode organizatori sajma.

  • U petak od 12:30 u suradnji sa Toplicama Lipik bit će organizirano natjecanje kroz igru za učenike i djecu pod nazivom Proljetno buđenje.
  • U subotu, 28. ožujka u 16 sati je program Osnovne škole Lipik, Dječjeg vrtića Kockica, Mažoretkinja Grada Lipika te Gradskog puhačkog orkestra.

"I još jedno iznenađenje za djecu: Nakon navedenog programa pozivamo djecu i sve zainteresirane da se uključe u igru Potraga za pisanicom. Opet ćemo sakriti i tražiti pisanice u krugu Toplica Lipik."


Tagovi

Lipik Uskršnji sajam Proljetno buđenje Potraga za pisanicom TZ Lipik


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijedlog za vikend! Muzej bećarca u Pleternici mjesto je na kojem ćete puno naučiti, zabaviti se, vratiti u prošlost, uz pomoć tehnologije postati i sami bećaruša ili bećar, otkriti kakve veze ima bećarac i repanje... Ma ovo je zabava za č... Više [+]