Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradicionalna manifestacija
  • 23.01.2014. 16:00

Tradicionalna jela uz Vincelovo - Požega

Pečene kobasice i slanina, tradicijska jela i vrhunska vina te bogat kulturno-zabavni program obilježit će nadolazeću subotu u Požegi

Foto: hok.hr
  • 321
  • 19
  • 0

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, u suradnji sa Područnim obrtničkim komorama i Udruženjima obrtnika, sedmi put za redom, organizira manifestaciju Zeleno-plavo, koja će se održati u subotu, 25. siječnja 2014. godine u Požegi.

U sklopu projekta Zeleno-plavo bit će predstavljen projekt Ribe hrvatske - jedi što vrijedi, kao i manifestacija Tradicionalna jela uz Vincelovo.

Službeno otvaranje, uz potpalu vincelovske vatre i simboličnu rezidbu trsa, predviđeno je za subotu, 25. siječnja u 10:40 sati, u šetališnoj zoni u Požegi. Predstavnici Obrtničkih komora i Udruženja obrtnika na štandovima će pripremiti degustacije brojnih ukusnih jela te kušanje vrhunskih vina karakterističnih za podneblje toga kraja.

Uz pečenje kobasica i slanine na vincelovskom štapu održat će se promocija projekta "Tradicionalno jelo uz Vincelovo". Osim toga, posjetitelji će moći uživati i u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Foto: hok.hr


Tagovi

Vincelovo Požega Kobasice Slanina Vino HOK Trs Zeleno-plavo Tradicija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.