Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam županija
  • 17.09.2013. 12:20

Sajam županija

Jedinstven projekt i doživljaj hrvatskog poslovnog i kulturnog identiteta - Sajam županija

  • 291
  • 24
  • 0

Zagrebački velesajam organizira izuzetno poseban, jedinstven projekt i doživljaj hrvatskog poslovnog i kulturnog identiteta, Sajam županija. To je ujedno i jedino mjesto na kojem je prikazan hrvatski potencijal kroz nastup svih županija i gdje je osviještena nacionalna politika razvitka poduzetništva i obrtništva, poljoprivrede i turizma, gdje se potiče optimističan i stimulativan ulazak u poslovnu godinu te se radi na prepoznatljivom otvaranju Hrvatske s identitetom prema EU.

Tema Sajma županija 2013 je hrvatski proizvod na tržištu Europske unije. U planu je gospodarsko-poslovna prezentacija gdje će županije istaknuti gospodarske subjekte koji vuku naprijed. U program izlaganja ulazi sve što pojedina županija želi prezentirati, kao izbor iz svoje najkvalitetnije ponude s područja proizvodnje proizvoda i usluga. Također, prikaz povijesnog, etnografskog, kulturnog, tradicijskog sadržaja i prirodnih ljepota sastavni su dio izložbenog programa.

Održat će se i "Svi zaJedno - hrvatsko naj", prezentacija kulturno-turističkog potencijala hrvatske baštine kroz glazbeno- scenske, plesne, etno modne i sportske programe, tradicijske zanate i običaje i ponudu suvenira.

Cilj Sajma županija je upoznati posjetitelje sa specifičnostima svake županije. Posjetitelji će imati prigodu doživjeti dio atmosfere i aktivno sudjelovati u najatraktivnijim turističkim manifestacijama iz različitih županija. Nagradne igre, natjecanja i radionice za posjetitelje, jedinstvena su mogućnost za isprobavanje etno i gastro blaga iz svih 20 hrvatskih županija.

Poslovni skup - susret svih župana i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, temeljit će se na aktualnim temama značajnima za regionalni razvoj Hrvatske (sinergija programa i financiranja), a dusret sa županima i predstavnicima županija, obrtničkih i gospodarskih komora obilježit će suradnja i mreža najznačajnijih poslovnih aktivnosti.


Tagovi

Sajam županija Hrvatski proizvod Kultura Turizam Potencijal Regionalni razvoj