Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje u oranju
  • 26.02.2015. 17:20

Pripreme za 13. natjecanje u oranju!

Održan sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i organizaciju 13. natjecanja u oranju i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske

  • 277
  • 19
  • 0

U utorak, 24. veljače, u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i organizaciju 13. natjecanja u oranju i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske.

Nazočne je pozdravio zamjenik župana Zdravko Dijaković naglasivši značaj održavanja ove manifestacije na području Virovitičko-podravske županije. Za predsjednika Organizacijskog odbora imenovan je župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, a pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove i predsjednik Svjetske oračke organizacije Tugomir Majdak, predstavio je ostale članove Organizacijskog odbora.

Član Organizacijskog odbora i predsjednik Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača, Ivan Katalinić, istaknuo je važnost održavanja natjecanja u oranju te zadovoljstvo u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom i Općinom Suhopolje, domaćinima ovogodišnjeg državnog natjecanja.

Siniša Hrgović, trener hrvatske reprezentacije orača, predložio je radne skupine i program natjecanja, te obveze i zaduženja nužne za organizaciju natjecanja koje će se održati 5. rujna u mjestu Borova na području općine Suhopolje.

Virovitičko-podravska županija je drugi puta, nakon 2010.godine domaćin ovog natjecanja, koje je s godinama preraslo u jednu od najznačajnijih i najposjećenijih poljoprivrednih i ruralnih manifestacija u RH. Na natjecanju se očekuje dolazak 18 županija i oko 35 orača, kao i 15-tak orača u oranju konjima.

Izvor: vpz.com


Tagovi

Natjecanje u oranju Zdravko Dijaković Tugomir Majdak Ivan Katalinić Siniša Hrgović Tomislav Tolušić VPŽ Virovitičko-podravska županija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]