Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarski sajam
  • 12.06.2014. 15:25

Prijave za voćarski sajam u Donjem Kraljevcu!

U tijeku su prijave za 9. međunarodni voćarski sajam koji će se od 29. do 31. kolovoza održati u Donjem Kraljevcu

Foto: free-picture.net
  • 271
  • 18
  • 0

U organizaciji Županijske komore Čakovec i partnera u Sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu, od 29. do 31. kolovoza će se održati 9. međunarodni voćarski sajam. Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje.

Sastavni su dio sajamskih događanja i stručna predavanja o voćarstvu, s osvrtom na položaj hrvatskog voćarstva i ostalih grana poljoprivrede u okviru Europske unije, posebice u pogledu cijene voća i jake konkurencije. Tematska predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Agronomskog fakulteta iz Novog Sada, Poljoprivrednog instituta Osijek te Savjetodavne službe.

Kako je taj sajam mjesto okupljanja velikog broja voćara iz Hrvatske i okolnih zemalja, organizatori vjeruju da je razmjenom iskustava i stvaranjem novih kontakata moguće pronaći vrlo kvalitetna rješenja za ovu, pa i iduće voćarske sezone. Sajam će biti popraćen i drugim događanjima, kao što su degustacije vina međimurskog vinogorja i gastronomska ponuda autohtonih jela i proizvoda.

Zainteresirani se mogu prijaviti Dijani Krnjak, direktorici ŽK Čakovec putem tel. 040/311-160 ili e-maila: hgk.ck@hgk.hr. U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu i sajamski pravilnik.

Foto: free-picture.net


Dokumenti


Tagovi

Voćarski sajam Donji Kraljevac Degustacija vina Autohtona jela HGK Dijana Krnjak Voće


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.