Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradicijski proizvodi
  • 09.11.2013. 17:00

Naši mali gušti 2013 - Zadar

Osma po redu manifestacija Naši mali gušti održat će se 13. i 14. prosinca 2013. godine u Zadru

  • 485
  • 46
  • 0

U Zadru će se i ove godine održati manifestacija Naši mali gušti. Ovogodišnja, osma po redu, svojim posjetiteljima omogućit će pristup šarolikoj ponudi hrane, pića, delikatesnih proizvoda i suvenira.

Svrha ovog skupa je promocija autohtonih poljoprivrednih i tradicijskih proizvoda vrijednih ruku poljoprivrednika i obrtnika.

U trajanju od dva dana, 13. i 14. prosinca, na već tradicionalnom mjestu u zadarskom klubu Arsenal posjetitelji će moći degustirati maslinovo ulje, paške sireve, drniške pršute, riblje proizvode, proizvode od meda, suhe smokve, kao i neizostavne tradicionalno pripremljene likere, rakije, vina i ostala pića koji su dio bogate gastro ponude ove izložbe.

Cilj ove izložbeno-prodajne manifestacije je potaknuti male proizvođače iz Zadarske županije na što veću proizvodnju kvalitetnih, autohtonih proizvoda izrađenih po tradicionalnim recepturama. Na manifestaciji će se uz izlagače iz Zadarske županije predstaviti i njihovi gosti iz ostalih županija.

Photo: www.hgk.hr


Tagovi

Manifestacija Zadar Naši mali gušti Arsenal Paški sir Pršut


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.