Pretraga tekstova
Od 16. do 22. januara 2017. godine u njemačkom gradu Köln održat će se Međunarodni sajam namještaja i interijera IMM 2017.
Od 16. do 22. januara 2017. godine u njemačkom gradu Köln održat će se Međunarodni sajam namještaja i interijera IMM 2017.
Sajam IMM Cologne je najvažniji sajam unutarnjeg uređenja na najvažnijem tržištu unutarnjeg uređenja na svijetu. Odmah na početku svake godine sajam predstavlja najnovije međunarodne trendove namještaja i unutarnjeg uređenja te iznenađuje mnogobrojnim utrživim inovacijama. Izvanredna širina ponude povezana je s visokim zahtjevima prezentacije proizvoda.
Stručna publika cijeni izrazitu poduzetničku atmosferu i visoke uslužne i organizacijske standarde. U danima kad je sajam otvoren i za krajnje korisnike izlagači imaju priliku testirati svoje proizvode i tržište dok potrošači pronalaze informacije i poticaje za kupovinu, piše kroatien.ahk.de.
Na prošlom sajmu predstavilo se preko 1.000 izlagača te ga je posjetilo oko 80 tisuća stručnih posjetitelja iz čak 128 zemalja.
Foto: koelnmesse
Tagovi
Kvaliteta Njemačka Sajam namještaja Uređenje Interijer
Autorica
Više [+]
Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]
Ako voliš sok od zove stavi ❤️
Recept za sok od zove (sirup)
Sastojci:
• 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni)
• 2 l vode
• 2 limuna (oprana, isečena na kolutove)
• 1,5 kg šećera
• 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g)
⸻
Priprema:
1. Cvetove zove lagano operi pod mlazom vode (ili ih samo istresi da ne ubiješ aromu) i stavi u veću posudu.
2. Dodaj vruću prokuvanu vodu, kolutove limuna i limuntus.
3. Pokrij i ostavi da stoji 24 sata na hladnom mestu (ili frižideru).
4. Sutradan procedi kroz gazu ili gusto sito.
5. Dodaj šećer i mešaj dok se ne rastopi (možeš malo zagrejati ako se sporo rastapa).
6. Sipaj u sterilisane flaše i dobro zatvori.