Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam 2014.
  • 12.04.2014. 11:00

Na Mediteranskom sajmu 200 izlagača

"Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju" moto je ovogodišnjeg Mediteranskog sajma, u sklopu kojeg se predstavilo oko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske

Foto: mediteranski-sajam.com
  • 79
  • 5
  • 0

Naglasak na ovogodišnjem Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, koji se od 27. do 30. ožujka 2014. održao u Dubrovniku, bio je na vrednovanju komparativnih prednosti koje otvaraju mogućnosti za napredak proizvodnje vrhunske hrane i ljekovitog bilja te za stvaranje preduvjeta da Hrvatska bude jedna od vodilja u eko-gospodarstvu u regiji, sa visokim izvoznim potencijalom.

Temeljni je cilj sajma podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima i održivom razvoju. Također, jedan je od ciljeva sajma i promocija hrvatskih proizvoda te povezivanje domaćih proizvođača sa inozemnom trgovinom. Moto sajma bio je "Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju", a ove godine predstavilo se oko 200 izlagača sa područja cijele Hrvatske.

Na 11. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, između ostalih, su nastupali i koprivnički proizvođači hrane. U Dubrovniku su se tako predstavili Pampa-tea - obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja i čajeva te Jara - obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća. Troškove izlaganja sufinancirao im je Grad Koprivnica. Kao rezultat kvalitete predstavljenih proizvoda navedenih proizvođača, Dubrovčani su pokazali velik interes za proizvode iz Koprivničko-križevačke županije.

Foto: mediteranski-sajam.com


Tagovi

Mediteranski sajam Dubronik Ljekovito bilje Čajevi Jara Pampa-tea Zdrava hrana Eko proizvodi Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer