Pretraga tekstova
Sajam gospodarstva u Brčkom izvrsna je prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja!
U organizaciji Privredne komore Brčko distrikta od 13. do 16. studenog 2014. godine, u prostoru JP Luka Brčko, održat će se 13. Međunarodni sajam gospodarstva "Brčko 2014." Na 3.000 m² zatvorenog i 5.000 m² otvorenog prostora očekuju se brojni izlagači iz zemlje i inozemstva.
Na prošlogodišnjem Sajmu sudjelovalo je 210 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Egipta, a temeljem suradnje Privredne komore Brčko distrikta koja izlaže na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo u Virovitici, u organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, svoje je proizvode na sajmu izložilo 10 proizvođača s područja Virovitičko-podravske županije.
Ovo je izvrsna prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja te na taj način unaprijede poslovanje i pridonesu razvoju poslovnog okruženja Brčko distrikta.
Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, a najkasnije do 01. studenog 2014. godine.
Dokumenti
Tagovi
Međunarodni sajam gospodarstva Brčko 2014. Privredna komora Viroexpo Lokalni gospodarstvenici Poslovno okruženje
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
Ako voliš sok od zove stavi ❤️ Recept za sok od zove (sirup) Sastojci: • 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni) • 2 l vode • 2 limuna (oprana, isečena na kolutove) • 1,5 kg šećera • 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g) ⸻ P... Više [+]
Ako voliš sok od zove stavi ❤️
Recept za sok od zove (sirup)
Sastojci:
• 20 cvetova zove (sveži, neoštećeni)
• 2 l vode
• 2 limuna (oprana, isečena na kolutove)
• 1,5 kg šećera
• 1 kesica limuntusa (ili 1 ravna supena kašika – oko 10 g)
⸻
Priprema:
1. Cvetove zove lagano operi pod mlazom vode (ili ih samo istresi da ne ubiješ aromu) i stavi u veću posudu.
2. Dodaj vruću prokuvanu vodu, kolutove limuna i limuntus.
3. Pokrij i ostavi da stoji 24 sata na hladnom mestu (ili frižideru).
4. Sutradan procedi kroz gazu ili gusto sito.
5. Dodaj šećer i mešaj dok se ne rastopi (možeš malo zagrejati ako se sporo rastapa).
6. Sipaj u sterilisane flaše i dobro zatvori.