Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam gospodarstva
  • 28.10.2014. 11:30

Međunarodni sajam gospodarstva u Brčkom

Sajam gospodarstva u Brčkom izvrsna je prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja!

  • 152
  • 6
  • 0

U organizaciji Privredne komore Brčko distrikta od 13. do 16. studenog 2014. godine, u prostoru JP Luka Brčko, održat će se 13. Međunarodni sajam gospodarstva "Brčko 2014." Na 3.000 m² zatvorenog i 5.000 m² otvorenog prostora očekuju se brojni izlagači iz zemlje i inozemstva.

Na prošlogodišnjem Sajmu sudjelovalo je 210 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Egipta, a temeljem suradnje Privredne komore Brčko distrikta koja izlaže na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo u Virovitici, u organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, svoje je proizvode na sajmu izložilo 10 proizvođača s područja Virovitičko-podravske županije.

Ovo je izvrsna prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja te na taj način unaprijede poslovanje i pridonesu razvoju poslovnog okruženja Brčko distrikta.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, a najkasnije do 01. studenog 2014. godine.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam gospodarstva Brčko 2014. Privredna komora Viroexpo Lokalni gospodarstvenici Poslovno okruženje

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97