Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promicanje poduzetništva
  • 24.05.2015. 10:00

Kako unaprijediti poslovanje?

Županijska komora Požega 2. i 3. lipnja 2015. organizira radionicu za lokalne poduzetnike - Kako unaprijediti poslovanje?

  • 148
  • 8
  • 0

Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije d. o. o. i ŽK Požega pozivaju vas na radionicu pod nazivom Kako unaprijediti poslovanje (brand, marketing, borba za poziciju na tržištu).

Radionica će se održavati 2. i 3. lipnja, u ŽK Požega, u 10 sati. Cilj je pokazati poduzetnicima kako unaprijediti poslovanje, stvoriti brand te kako se što bolje pozicionirati na tržištu. Primjenom dobrih poslovnih praksi i uspješnih modela ponašanja pokušat će se pokazati kako poboljšati položaj lokalnih poduzetnika u njihovu nastupu na tržištu.

Radionicu će održati Berislav Andrlić, viši predavač Veleučilišta u Požegi, koji ima dugogodišnje iskustvo u radu iz područja marketinga i menadžmenta. Predviđeno je trajanje 6 sati. Radionica je besplatna.

Molimo vas da dolazak potvrdite najkasnije do petka, 29. svibnja, na e-mail adresu rra@panora.hr ili na broj telefona 034/290-241.


Tagovi

Požega Županijska komora Poduzetnici Regionalna razvojna agencija Poslovanje Uspješni modeli Lokalni poduzetnici Tržište


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer