Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mlado maslinovo ulje
  • 25.11.2014. 09:00

IV. Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji

Cilj ovog događanja je na jednom mjestu okupiti i predstaviti maslinare, ali i sve zaljubljenike u masline i maslinovo ulje, a događaj ima i edukativni karakter.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 199
  • 12
  • 0

U organizaciji Udruge dalmatinskih uljara i suorganizaciji Udruge senzornih analitičara Olea iz Šibenika, Zavoda za javno zdravstvo Šibenik te Poljoprivredno savjetodavne službe, 13. prosinca 2014. godine u hotelu Olympia u Vodicama, održat će se četvrta manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji. Ova međunarodna manifestacija održat će se pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede i Šibensko-kninske županije.

Cilj ovog događanja je na jednom mjestu okupiti i predstaviti maslinare, ali i sve zaljubljenike u masline i maslinovo ulje, a događaj ima i edukativni karakter. Tako će se i ove godine održati predavanja na temu maslinarstva i uljarstva, a na svečanoj večeri najuspješnijima i najistaknutijima bit će podijeljene plakete, zahvalnice, medalje i nagrade koje su njihova ulja zaslužila dobivši najviše ocjene prilikom ocjenjivanja.

Zavod za javno zdravstvo u Šibeniku ocjenjivat će kemijske parametre dok će ocjenjivači koji su završili i dobili potvrdu stručne osposobljenosti za kušača maslinova ulja, u Udruzi senzornih analitičara Olea iz Šibenika ocjenjivati organoleptička svojstva. Uvjet za sudjelovanje u ocjenjivanju je upis u registar poljoprivrednih gospodarstava.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji Ocjenjivanje Registar poljoprivrednih gospodarstava Udruga dalmatinskih uljara Udruga senzornih analitičara Olea Vodice Kušači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.