Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 26.05.2015. 09:55

Festival međimurske kuhinje

Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Gradom Čakovcem ove godine organizira 2. Festival međimurske kuhinje koji će se održati 29. svibnja 2015.

  • 189
  • 13
  • 0

Kako bi obogatili manifestaciju "Dan grada" koja će se održati u razdoblju od 25.5. do 31.5. 2015. godine, Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Gradom Čakovcem ove godine organizira 2. Festival međimurske kuhinje.

Budući da je interes na 1. Festivalu bio iznimno velik, a kritike pozitivne, organizatori su odlučili obogatiti ponudu uključivši više međimurskih restorana i vinara. 2. Festival međimurske kuhinje održava se u atriju Starog grada u petak, 29.5.2015. godine s početkom u 17:00 h i traje do 20:00 h.

Festival je humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je "Društvu Naša djeca" i projektu "I ja bi na more" kako bi djecu slabijeg imovinskog stanja razveselili putovanjem na more. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a možete je kupiti već od ponedjeljka 25. svibnja 2015. u Turističkom uredu.

Uživajte u tradicionalnim međimurskim jelima koje će za Vas pripremiti restorani Barok, Shamper, Kristal, Međimurski dvori, Restoran Herman, Hotel Panorama, Life Class Terme Sv. Martin te Srednja škola Prelog kao i vrhunskim međimurskim vinima koje će prezentirati vinske kuće Hažić, Štampar, Tomšić, Horvat, Dvanajščak i Agromeđimurje.

Posjetite ovaj nezaboravan eno-gastronomski užitak i sudjelujete u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.


Tagovi

Gastro manifestacija Festival međimurske kuhinje Čakovec Humanitarni festival Dan grada


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kad naletim na ovakve objave, prvo na što pomislim je - Maja !! :)