Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 15.01.2014. 16:00

BeoWine 2014. – sajam vina u Beogradu

BeoWine 2014. - bogata regionalna i svjetska ponuda vina

  • 494
  • 41
  • 0

Prema navodima organizatora sajma BeoWine, jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana Srbije - proizvodnja i distribucija vina, po peti put će biti predstavljena na Beogradskom sajmu.

Međunarodni sajam vina BeoWine, održavat će se od 27. veljače do 2. ožujka 2014. godine u Beogradu. Na sajmu održanom 2012. godine sudjelovalo je gotovo 65.000 posjetitelja i 118 izlagača, od kojih 37 inozemnih iz 13 zemalja, među kojima i hrvatski vinari.

Pored domaćih vinara, na sajmu sudjeluju regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promovira i vinski turizam. Održavanje ove vinske manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma jasno govori o značaju ovog događaja u turističkom gospodarstvu Srbije. Na jednom mjestu predstavljaju se najugledniji proizvođači vina i vinski podrumi. U ponudi se nalazi i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Organizatori sajma nastoje od događaja koji se održavaju za vrijeme BeoWine-a stvoriti zaštitni znak manifestacije, pa se tako svake godine održava nekoliko natjecanja - za najbolje domaće vino, za najbolje vino sajma i natjecanje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organiziraju i brojne degustacije.

Više informacija možete saznati na: www.sajam.co.rs


Tagovi

BeoWine Beograd Sajam vina Vinarstvo Vinski turizam Srbija Vino


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer