Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarska izložba
  • 24.01.2014. 16:30

9. Dani meda u Pazinu

U čast meda, tog predivnog božanskog dara iz prirode, 21. i 22. veljače održat će se 9. Dani meda u Pazinu

  • 649
  • 50
  • 0

Udruga pčelara Lipa iz Pazina, pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina, uz suorganizaciju LAG Središnja Istra i Pučkog otvorenog učilišta Pazin, organizira 9. međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme i pčelarskih proizvoda.

Dani meda u Pazinu za sve zainteresirane posjetitelje bit će otvoreni 21. veljače u periodu od 10:00-20:00 sati, kao i 22. veljače od 9:00-19:00 sati. U sklopu ovogodišnje izložbe, u velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma, u subotu će se održati stručno-edukativni pčelarski skup.

Svečano otvorenje izložbe predviđeno je za petak u 10 sati, dok će se taj isti dan s početkom u 18:30 sati dodijeliti priznanja za najbolje ocjenjene vrste meda uz prigodni program i pčelarsko druženje.

Manifestacija će uključivati i brojna predavanja domaćih i stranih izlagača, koja su predviđena za subotu, 22. veljače:

  • 9:30 "Značenje ranog utvrđivanja američke gnjiloće i nozemoze medonosne pčele", dr.sc. Ivana Tlak Gajger (Hrvatska)
  • 11:00 "Pčelarski turizam i apiterapija", Franc Šivic (Slovenija) te Pokazno-edukacijsko ocjenjivanje senzorskih odlika meda, prof. dr. sc. Dragan Bubalo
  • 12:30 "Iskustva talijanskih pčelara u zaštiti pčela od bolesti", dr. Pierantonio Belletti i Livio Dorigo (Italija)

Predavanja su besplatna i otvorena za javnost. Svi zainteresirani izlagači, kao i posjetitelji sve dodatne informacije mogu dobiti putem moba. 099/ 801 67 87 ili 099/ 820 15 02.


Tagovi

Dani meda Pazin Ivana Tlak Gajger Franc Šivic Dragan Bubalo Pierantonio Belletti Livio Dorigo Pčelarska oprema Pčelarski sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!