Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 23. Dani travnjaka
  • 02.05.2019. 18:00
  • Koprivničko-križevačka, Koprivnica

23. Dani travnjaka uz izbor najperspektivnijeg mladog poljoprivrednog proizvođača

U sklopu manifestacije nagradit će se najbolji proizvođači kravljeg i kozjeg mlijeka s područja Koprivničko-križevačke županije i najperspektivniji mladi poljoprivredni proizvođač.

Foto: savjetodavna.hr
  • 350
  • 34
  • 0

Tradicionalna manifestacija 23. Dani travnjaka održat će se od 3. do 5. svibnja 2019. godine na prostoru Sajmišta u Koprivnici. Prvi dan manifestacije petak, 3. svibnja održat će se stručna predavanja u prostorima Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica s početkom u 19:00 sati.

Svečano otvorenje manifestacije, uz prigodni program kulturno-umjetničkih društava, održat će se u subotu, 4. svibnja. Nakon svečanog otvorenja, nagradit će se najbolji proizvođači kravljeg i kozjeg mlijeka s područja Koprivničko-križevačke županije i najperspektivniji mladi poljoprivredni proizvođač.

U nedjelju, 5. svibnja u dopodnevnim satima vještinu košnje ručnom kosom prikazat će natjecatelji iz Koprivničko-križevačke i susjednih županija, zatim slijedi tradicionalni prikaz sušenja i sijena u organizaciji Udruge Zagoraca Podravine i na kraju, uvijek zanimljiv, Bambino kup na kojemu će se predstaviti mladi uzgajivači goveda.

Tijekom subote i nedjelje održavat će se konjički turnir u organizaciji Konjičkog kluba Koprivnica.

Autorica: mr. sc. Tatjana Međimurec, Ministarstvo poljoprivrede

Izvor: www.savjetodavna.hr


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Dani travnjaka Manifestacija Koprivnica