Pretraga tekstova
Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju, ravnoteži prirode gospodarstva i čovjeka, kroz izobrazbu putem predavanja, radionica, okruglih stolova, znanstvenih kongresnih skupova.
16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik, Hrvatska, od 14. do 17. marta 2019. godine.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u susjednoj RH i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Treba podsjetiti da je u aprilu 2005. godine upravo s ovoga sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.
"Iako ovaj mediteranski naglasak sadrži samo dio našeg prostora, cilj nam je privući proizvođače s područja cijele Hrvatske i susjednih zemalja, što se s vremenom i ostvaruje", poručuje Vedran Kraljević, voditelj sajma.
Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju, ravnoteži prirode gospodarstva i čovjeka, kroz izobrazbu putem predavanja, radionica, okruglih stolova, znanstvenih kongresnih skupova. Da bi potaknuli podizanje kvalitete nastupa izlagača kao kvalitetu ekoloških proizvoda bit će dodijeljene nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod, naj-biljni proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.
Ulaz na sajam se ne naplaćuje. Prijave traju do 1. marta, a prijavnicu možete peuzeti u dokumentu ispod članka.
Dokumenti
Tagovi
Mediteranski sajam GMO Free Vedran Kraljević Dubrovnik
Autorica
Više [+]
Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
poceo otkup jedne od najcijenjenih gljiva među beračima iste.
tekst- soon :)
Jasmin Hodžić
prije 2 tjedna
Slažem se za ukus, a na tom području ih ima najviše na našem kantonu ! 😇 Slažem se za ukus, a na tom području ih ima najviše na našem kantonu ! 😇
Danijela Plavšić
prije 2 tjedna
Smčak, šmrljci...kako sam samo slabo oko imala nekad 80-tih tražeći ih u selima po dno Vlašića, dok rodica pronađe pet ja tek jednu, a tek ukus Više [+] mmm...meni su sve gljive ljepše od bilo kog pečenja...prava gljivarka :)