Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 08.12.2022. 16:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Žabalj

Proglašenje najboljeg na Novim vinima Potisja biće na Potiskom gurmanluku

Pristiglo je 50 uzoraka, a ocenjivački žiri čine enolog somelijer Ljubica Radan, prof Vladimir Puškaš i Nemanja Tomić.

Foto: Depositphotos/IgorTishenko
  • 99
  • 25
  • 0

Manifestacija koja okuplja proizvođače i ljubitelje vina, ali i prave gurmane jesu "Nova vina Potisja", koja će se ove godine održati 10. decembra u Žablju, navodi se na sajtu Turističke organizacije Srbije.

U takmičarskom delu manifestacije učestvuju vinari iz potiskog regiona, dok se u revijalnom delu predstavljaju vinari iz drugih vinskih regiona Srbije. U okviru manifestacije održavaju se predavanja i panel diskusije. Po proglašenju pobednika, degustiraju se najbolja vina uz muziku tamburaša i degustaciju tipičnih proizvoda ovog kraja.

Kako se bliže pojašnjava na fejsbuk profilu Turističke organizacije Žabalj, pristiglo je 50 uzoraka, a ocenjivački žiri čine enolog somelijer Ljubica Radan, prof Vladimir Puškaš i Nemanja Tomić, a proglašenje pobednika je u subotu, 10. 12. na manifestaciji Potiski Gurmanluk!

"Dođite u subotu u Žabalj, u restoran Naša lovačka priča, da zajedno proslavimo pobednika i uživamo u hrani i piću našeg kraja, uz bogat muzički program", pozvali su.


Tagovi

Nova vina Potisja Potiski gurmanluk Žabalj


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sneg od jutros veje na Fruškoj gori. Iriški venac je zavejan, ali prohodan za sada. Naši čitaoci javljaju da su kolovozi mokri, pa je potreban dodatan oprez u saobraćaju. Temperature u Srbiji narednih dana će biti ispod proseka za ovo doba... Više [+]