Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Domaći proizvodi
  • 03.03.2020. 13:00
  • Grad Beograd, Zemun

Dani domaće kuhinje sredinom marta u Zemunu

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na ovoj prolećnoj manifestaciji da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, namaze, kolače, medenjake, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Foto: Dani domaće kuhinje
  • 125
  • 5
  • 0

Udruženje "Hrana sa naših polja" organizuje prve ovogodišnje Dane domaće kuhinje 14. i 15. marta u TC Zemun Park u Zemunu. Ova manifestacija odlična je prilika da se udruže domaći proizvodi, ali i upoznaju kupci sa proizvođačima i da se na licu mesta informišu o izloženim zdravim namirnicama, ali i da se promovišu mali poljoprivredni proizvođači hrane i pića i da pronađu svoje mesto na tržištu.

Ukusni proizvodi i kreativne radionice

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na ovoj prolećnoj manifestaciji da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, soseve, namaze, kolače, medenjake, sokove, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Domaća hrana čuva prave vrednosti

Organizatori pripremaju i bogat propratni sadržaj. Oba dana manifestacije od 16 do 18 časova biće održane kreativne radionice. I ovaj put mališani će biti u prilici da pokažu svoju kreativnost, tako što će šarati krofnice i medenjake, a zatim se istim i zasladiti. Radionicu će održati Sanja Despotović, kreatorka brenda "Aurora cake".

A za starije - testenina!

Oni malo stariji, ali i i deca moći će da nauče kako se izrađuje domaća ručno rađena testenina. Od testa u boji posetioci će praviti šarene ili jednobojne testenine uz asistetniciju Jelene Đurđević, koja se bavi proizvodnjom sušenih i svežih testenina i sira "Rikotanović".

Posetioci manifestacije moći će da naprave šarene i jednobojne testenine

Za najmlađe smo pripremili još jedno iznenađenje. U subotu, 14. marta od 18 do 19 časova klince će zabavljati mađioničar Nikola Stanimirović.

Vrata sajma biće otvorena oba dana, od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.


Tagovi

Dani domaće kuhinje Domaći proizvodi Kolači Testenine Namazi Zemun Mali proizvođači


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u