Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Caribrodska šušenica
  • 29.10.2019. 11:00
  • Pirotski okrug, Dimitrovgrad

Dani caribrodske šušenice u Dimitrovgradu

Ove godine jubilarna manifestacija "Dani caribrodske šušenice" održava se 16. i 17. novebra, u Dimitrovgradu, na dve lokacije u gradu.

Foto: udimitrovgradu.rs
  • 436
  • 16
  • 0

Ove godine jubilarna manifestacija "Dani caribrodske šušenice" održava se 16. i 17. novebra, u Dimitrovgradu, na dve lokacije u gradu. Na ovom događaju, preko 250 izlagača imaće priliku da se predstavi veikom broju posetilaca i turista.

U sportskoj hali nalaziće se izlagači šušenice, mesnih prerađevina, mlečnih proizvoda i vinarija.

Ostali izlagači biće smešteni u glavnoj ulici (Balkanska ulica) i predstaviće se sa svim ostalim pratećim proizvodima poput prerađevina od voća i povrća, suvenira, grnčarija, proizvoda od drveta, proizvoda od gvožđa, kuhinjskog materijala i brojnih drugih rukotvorina.

Celokupni festival biće propraćen i muzičkim programom gde će se predstaviti mnogobrojne muzičke grupe, a koncert Nede Ukraden zakazan je za 16. novembar u 19 sati.

Proizvodi domaće radinosti i folklor

Prvog dana manifestacije, od 11 sati predviđen je prodajni deo. U hali SC Park biće izloženi "šušenica" i proizvodi od mesa, mlečni proizvodi i vino, a u Balkanskoj ulici posetiocima biće predstavljeni zimnica, suveniri i proizvodi domaće radinosti.

Drugog dana,17. novembra, podajni deo predviđenje od 9 do 15 sati.

Folklor i duvački orkestar biće prisutni na bini u centru grada i na platou ispred hale SC Park, tokom čitavog trajanja ovog događaja.


Tagovi

Caribrodska šušenica Mesne prerađevine Mlečni proizvodi Neda Ukraden Prodajni deo Domaća radinost


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sneg od jutros veje na Fruškoj gori. Iriški venac je zavejan, ali prohodan za sada. Naši čitaoci javljaju da su kolovozi mokri, pa je potreban dodatan oprez u saobraćaju. Temperature u Srbiji narednih dana će biti ispod proseka za ovo doba... Više [+]