Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroBelgrade
  • 02.03.2021. 14:00

AgroBelgrade ove godine umesto predviđenog sajma - onlajn konferencija

Kako nastaviti putem rekordne proizvodnje, ostvariti još bolje rezultate kroz preradu sirovina i kako finansirati proizvodnju u 2021. godini, samo su neke od tema AgroBelgrade konferencije koja se organizuje umesto predviđenog sajma, a zbog aktuelnih pandemijskih mera.

Foto: Facebook/Agro Belgrade fair
  • 112
  • 39
  • 1

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva AgroBelgrade zbog epidemiloške situacije biće realizovan kroz konferenciju, online B2B i Agro Belgrade Berry Business Forum. Ove godine biće otvoren 5. marta i to konferencijom na zvaničnom Youtube kanalu Agro Belgrade sa početkom od 18 h.

Na konferenciji govoriće se o četiri bitne teme koje se tiču uspešnog agro poslovanja u Srbiji tokom 2021. godine:

  • perspektive izvoznih tržišta voća i povrća;
  • potencijal jabučastog i koštičavog voća i sadnog materijala u Srbiji;
  • modeli finansiranja agro biznisa u Srbiji u 2021. godini
  • i napredne agro tehnologije u voćarstvu i povrtarstvu.

Kako se navodi u saopštenju, u godini iza nas poljoprivreda je pokazala koliko je značajna za prehrambenu sigurnost svake zemlje. Srbija se u tom pogledu izdvojila kao ona sa visokom nezavisnošću i odličnim performansama. Ne samo da nije bilo pada u proizvodnji uprkos vanrednom stanju i policijskom času tokom prolećne setve već je ostvarila rekordne rezultate u proizvodnji i izvozu.

Sa 4,1 milijardi dolara izvoza i rastom većim od 14 odsto Srbija se potvrdila kao regionalni lider u i sektoru poljoprivrede. Kako nastaviti putem rekordne proizvodnje, ostvariti još bolje rezultate kroz preradu sirovina i kako finansirati proizvodnju u 2021. godini, samo su neke od tema AgroBelgrade konferencije koja se organizuje umesto predviđenog sajma, a zbog aktuelnih pandemijskih mera.

Ko će zvanično otvoriti ovogodišnji AgroBelgrade i ko su govornici u okviru planiranih tema, pogledajte u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

AgroBelgrade Sajam Konferencija Epidemiološke mere


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer