Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pasquali traktor
  • 12.06.2017. 07:30

Upoznajte Pasquali Orion - ovaj traktor može sve!

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije čine Orion K105 nezaobilaznim strojem za budućnost poljoprivrede!

Foto: pasqualiagri.it
  • 6.555
  • 417
  • 0

Pasquali Macchine Agricole je tvrtka osnovana 1949. godine sa sjedištem u mjestu Abbiategrasso (Milano) u Italiji. Pasquali u svojoj ponudi nudi novi traktor Orion K105. Orion K105 su specijalizirani traktori koji odgovaraju najnovijim "made in Pasquali" tehnologijama i vrhunskoj proizvodnoj učinkovitosti te koji se uvijek brinu za okoliš.

Orion K105 dolazi s 4-cilindarskim, 3,8 litarskim Kubota motorom s 98 KS. Novi motor Phase 3B s elektroničkim upravljanjem u skladu je s najstrožim europskim standardima, kao i onima za kontrolu emisije štetnih plinova; ovaj traktor nudi nisku potrošnju, manju emisiju te veću radnu udobnost.

Stroj za budućnost poljoprivrede

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije čine Orion K105 nezaobilaznim strojem za budućnost poljoprivrede.

Najnoviji Common Rail motor osigurava preciznu kontrolu ubrizgavanja, učinkovitije izgaranje, bolje performanse i manju potrošnju goriva.

Sinkronizirani mjenjač sastoji se od 4 raspona i 4 brzine, za ukupno 16 brzina naprijed i natrag sa sinkroniziranim reverzerom. Slijed brzina (od 700 m/h do 40 km/h) omogućuje odabir najboljeg zupčanika za potreban rad uz uštedu goriva, smanjen napor na mehaničkim komponentama i bolju kvalitetu rada.

Unutrašnjost haube Pasquali Orion K105 traktora

Novo elektronički upravljano kvačilo s više diskova u uljnoj kupelji glatko se uklapa i postiže veću učinkovitost od standardnih suhih kvačila, tako da vozač može uvijek kontrolirati traktor s većom preciznošću.

Zakretanje platforme za 180 stupnjeva

Kabina je izgrađena tako da ublažava vibracije i buku kako bi operateru pružila udobnost u vožnji i radu. Upravljačka ploča je ergonomski smještena kako bi se moglo lako upravljati njome. Kada sjedi, vozač ima potpuni, nesmetan pogled na stroj i priključke.

Višenamjenska funkcija Orion K105 traktora poboljšana je reverzibilnošću vozačevog sjedala (nije dostupno u SDT verzijama): samo za nekoliko sekundi vozač može zakrenuti platformu za 180 stupnjeva (sjedalo, upravljač, ploču s instrumentima i pedale) te raditi s prednjim priključkom i stalno nadgledati sve radne operacije.

U nastavku pogledajte više o novom Pasquali Orion K105 traktoru!

Foto: pasqualiagri.it


Tagovi

Pasquali traktor Orion K105 3B motor Kabina Moderan


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]