AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Porodicno Gazdinstvo Vidovic

Porodicno Gazdinstvo Vidovic

Pretraga članaka za ključne riječi: porodicno gazdinstvo vidovic. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Složna porodica čuva tradiciju Bosanskog Grahova

Imanje porodice Vidović nalazi se u selu Vidovići koje je udaljeno 5 kilometara od Bosanskog Grahova prema Drvaru. Ova sedmočlana porodica je primjer složnog rada svih članova od kojih nitko nije zaposlen, a poljoprivreda i priprema tradicionalnih proizvoda je jedini izvor prihoda. Iskoristili potencijale prirode Vrijedni članovi porodice su... Složna porodica čuva tradiciju Bosanskog Grahova

Traktori će se proizvoditi u Zavidovićima?

Općina Zavidovići
04.05.2017.

Traktori će se proizvoditi u Zavidovićima?

Traktori bi se mogli početi proizvoditi u Zavidovićima! Naime, tu je općinu posjetila delegacija iz uprave privrednog društva Jaya Motors iz Indije, kompanije sa dobrom reputacijom u proizvodnji dijelova za motorna vozila. Zainteresovanost za saradnju sa općinom Zavidovići javila se preko udruženja "GEOPA" iz Zenice. Potencijalni investitori su... Traktori će se proizvoditi u Zavidovićima?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Porodicno Gazdinstvo Vidovic

Nema rezultata.