AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Liker Sa Borovim Iglicama

Liker Sa Borovim Iglicama

Pretraga članaka za ključne riječi: liker sa borovim iglicama. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Budi zdrav ko dren
16.05.2017.

Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Porodica Sabljić iz Drvara je 2010. godine započela proizvodnju drenjina u sklopu porodičnog imanja. U zdravoj sredini, sredini bez zagađivača, bogatoj šumom, pitkom vodom, povoljnim klimatsko - edafskim uslovima stvoreni su optimalni uslovi za rast drena u prirodi. Drvarsko područje je poznato po drenjinama i tradicionalnim proizvodima koji se... Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Ukrasne buče pretvara u marmeladu, liker i ajvar

OPG Veselčić
28.02.2017.

Ukrasne buče pretvara u marmeladu, liker i ajvar

U naselju Špionica nadomak Srebrenika Nikola Veselčić se aktivno već dvanaest godina bavi poljoprivredom i na parceli od 5 duluma uzgojem ukrasne tikve buče od koje pravi brojne tradicionalne proizvode. Ovaj biznis je uzeo mnogo maha, pa je Nikola od obiteljskog poljoprivrednog gazdinstva napravio veliki uspjeh. "Namjera mi je dati novo lice... Ukrasne buče pretvara u marmeladu, liker i ajvar

Liker od aronije im je srebrnog sjaja, idu po zlato!

PPG Vučetić
06.12.2016.

Liker od aronije im je srebrnog sjaja, idu po zlato!

Porodica Vučetić se odlučila da gaji aroniju na potpuno prirodan način, poštujući principe organske proizvodnje, u okruženju netaknute prirode na Trišića brdu iznad Laktaša, u blizini Banja Luke. PPG Vučetić je registrovan 2009. godine, a od 2013. godine započeli su uzgoj aronije na sopstvenoj plantaži. "Odluku da gajimo aroniju donijeli smo... Liker od aronije im je srebrnog sjaja, idu po zlato!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Liker Sa Borovim Iglicama

Nema rezultata.