AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Izlov Jegulja

Izlov Jegulja

Pretraga članaka za ključne riječi: izlov jegulja. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Jegulja tražena na tržištu BiH

Izlov jegulja
08.01.2017.

Jegulja tražena na tržištu BiH

Jegulja koja se izlovi u Hrvatskoj, itekako je tražena na tržištu BiH. Kaže to neretvanski ribar Renato Drljepan, (46) koji sa jeguljama prijateljuje odmalena. Išao je on na Neretvu sa svojim didom Miljenkom, još kako kaže dok je bio mulac. "Nije bilo ovog decembra ništa juga, a za (iz)lov jegulja treba nam nevrijeme i određeni uvjeti kako bi ta... Jegulja tražena na tržištu BiH

Hoće li Španjolska povećati kvote za izlov?

Riblje kvote
26.12.2015.

Hoće li Španjolska povećati kvote za izlov?

Španjolska namjerava od Europske komisije tražiti povećanje ribarskih kvota za izlov u 2016. Ta zemlja, kakao tvrde u Ministarstvu poljoprivrede, ima stabilan ribarski fond, a zahtjev će svakako morati poduprijeti znanstvenim i stručnim argumentima, prenosi EurActiv. EU će odlučiti o maksimalnoj količini dozvoljenoj za lov, a Španjolska će... Hoće li Španjolska povećati kvote za izlov?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Izlov Jegulja

Nema rezultata.