AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Farm Show

Farm Show

Pretraga članaka za ključne riječi: farm show. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Sve što je prisutno na tržištu pronađite na Farm Showu!

Farm Show Osijek
25.08.2017.

Sve što je prisutno na tržištu pronađite na Farm Showu!

I počelo je! Četvrti Farm Show otvorio je svoja vrata na sportskom aerodromu u Osijeku u susjednoj Hrvatskoj. Na 8.500 kvadratnih metara prostora, najbolje od onoga što nude u svojoj ponudi, predstavlja 29 izlagača. "Ovdje ćemo vidjeti prave poljoprivrednike, one koje to zanima, koji imaju koristi od ovakve mehanizacije, rekao je tamošnji ministar... Sve što je prisutno na tržištu pronađite na Farm Showu!

Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Farm Show
14.08.2017.

Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Agroklub.com Vas, u suradnji sa FarmShow Osijek, daruje s 10x2 ulaznice za Sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme Farm Show Osijek 2017.! Sajam svoja vrata otvara u petak 25. augusta u 11:00 sati, a svi zainteresirani Farm Show mogu posjetiti do nedjelje 27. augusta 2017. na Sportskoj zračnoj luci Osijek. Sajam se na istom prostoru održava četvrtu... Osvojite ulaznice za 4. Farm Show Osijek!

Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Farm Show
03.08.2017.

Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Obradovali smo prvih 10 sretnika sa Farm Show majicama. Ako niste među njima, ne očajavajte jer vas Agroklub i Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije u RH darivaju opet. Zbog velikog interesa za Farm Show majicama, odlučili smo napraviti drugi krug u kojem ćemo razveseliti još 10 čitaoca poklonom. Majice su u prvom krugu osvojili: Vladimir... Imamo dobitnike! I Farm Show Vas daruje - opet!

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Farm Show
25.06.2017.

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Pripreme za jesenske poljoprivredne sajmove su započele, a jedan od onih koji će prvi otvoriti svoja vrata mnogobrojnim posjetiocima je svakako sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, Farm Show 2017. Dosadašnja su izdanja sajma oduševila profesionalne proizvođače, ali i šetače koji su zaljubljenici u poljoprivrednu mehanizaciju. Ove nas godine... Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Farm Show 2017
16.06.2017.

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Već četvrtu godinu za redom, u susjednoj Hrvatskoj, na Sportskom aerodromu kod Osijeka održava se sajam Farm Show u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Sajam će se održati od 25.-27.08.2017. godine. Farm Show je specijalizirani međunarodni sajam na području Hrvatske s temom poljoprivredne mehanizacije i opreme... Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Farm Show
08.03.2017.

Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Prije četiri godine osnovana je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Svoj inovativni pothvat organizacije prvog sajma mehanizacije u Hrvatskoj Farm Show-a uspješno su proveli već tri puta, a ove godine očekujemo i njegovo četvrto izdanje. Od prvog Farm Show-a mnogo toga se promijenilo, a Slavonci nestrpljivo čekaju i... Četvrto izdanje Farm Show sajma u Osijeku

Treći Farm Show u Osijeku!

Farm Show
30.07.2016.

Treći Farm Show u Osijeku!

Prije nešto više od tri godine osnovana je Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Republici Hrvatskoj. Njihov inovativni pothvat organizacije Farm Show-a u Hrvatskoj dočekao je i svoje treće izdanje. Od 26. do 28. augusta 2016. godine, na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posjetitelji će imati priliku po treći put... Treći Farm Show u Osijeku!

Još veći i još bolji - Farm Show 2015.

Farm Show
25.08.2015.

Još veći i još bolji - Farm Show 2015.

Lagano kreće sezona jesenskih poljoprivrednih sajmova, a jedan od prvih koji će otvoriti svoja vrata znatiželjnim posjetiteljima je sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, FarmShow 2015. Prošlogodišnje prvo izdanje sajma oduševilo je profesionalne proizvođače, ali i šetače, ljubitelje mehanizacije, a ove godine očekuje se još veća... Još veći i još bolji - Farm Show 2015.

Otvoren 2. FarmShow!

Farmshow Osijek
29.08.2015.

Otvoren 2. FarmShow!

Jučer je na čepinskom aerodoromu u Osijeku otvoren 2. FarmShow, sajam poljoprivredne mehanizacije. Iako je u zadnjih nekoliko godina, prodaja traktora drastično pala, nije izostao entuzijazam poljoprivrednika koji već drugu godinu zaredom dolaze na čepinski aerodrom, gdje će se u svom punom sjaju predstaviti mnogi izlagači poljoprivredne... Otvoren 2. FarmShow!

Gašeni kreč se vraća na farme i u štale

U stočarskoj proizvodnji, uzgoju domaćih životinja, higijena je jedan od osnovnih uvjeta dobre poljoprivredne prakse i direktno utiče na konačni proizvod i zaradu. Bez obzira o kojim domaćim životinjama je riječ, svima je potrebno osigurati optimalne mikroklimatske i higijenske uvjete u objektima, farmama ili štalama. Razlog je jednostavan, da bi... Gašeni kreč se vraća na farme i u štale

Farmacija podstiče domaću poljoprivredu

Galenfarm
04.06.2017.

Farmacija podstiče domaću poljoprivredu

'Galenfarm' posluje u sastavu Javne zdravstvene ustanove 'Apoteka' iz Gradiške od 2011. godine, a duže od dvije decenije proizvodio je lijekove kao proizvodno galenska laboratorija. Direktorica JZU 'Apoteka' prim. mr. Svjetlana Kovačević kaže da 'Galenfarm danas proizvodi više od 180 proizvoda i to na organskoj osnovi, po... Farmacija podstiče domaću poljoprivredu

Obiteljsku farmu pretvaraju u vodeću eko firmu

Ekofarma Duboštica
23.03.2017.

Obiteljsku farmu pretvaraju u vodeću eko firmu

Misija Ekofarme Duboštica je da se ostane na svojoj zemlji i da proizvodi ekološki čiste proizvode Bobovačkog kraja. To im zasada ide dobro. Proizvodnja ljekovitog bilja na ovoj farmi je kako su nam rekli pokrenuta 2000. godine i do danas su širom BiH distribuirali razne ljekovite pripravke. "Do poplava koje su pogodile BiH mnogo je bilja izašlo iz... Obiteljsku farmu pretvaraju u vodeću eko firmu

Bokserski ring zamijenio farmom muznih krava

Svestrani farmer
16.11.2016.

Bokserski ring zamijenio farmom muznih krava

Priča o farmeru koji osim rada na farmi, veći dio vremena provodi u Udruženju poljoprivrednih proizvođača, vladinim institucijama i organizacionim odborima sajmova, dolazi iz Zenice sa nedavno završenog 6. sajama organske i poljoprivredne proizvodnje i etno-narodnog stvaralaštva OPENS 2016. Iza izloženog fino upakovanog proizvoda sa pulta je mnogo... Bokserski ring zamijenio farmom muznih krava

Tek mu je 18, a već ima farmu peradi s 200 koka!

Domaća jaja
04.08.2016.

Tek mu je 18, a već ima farmu peradi s 200 koka!

Tek mu je 18 godina, no Nikica Grgić iz Šantića kod Viteza već je u poljoprivredno-poduzetničkim vodama! Osnovao je farmu s 200 koka domaće pasmine Bosanska kokoš koja, kaže, nosi najkvalitetnija domaća jaja na prostoru Srednje Bosne, ali i šire. Proizvodnja domaćih jaja je organska u sklopu Poljoprivrednog gazdinstva Grgić. Kokoši se slobodno... Tek mu je 18, a već ima farmu peradi s 200 koka!

Magarećim mlijekom izliječio sina pa otvorio farmu

Farma magaraca
10.05.2016.

Magarećim mlijekom izliječio sina pa otvorio farmu

Magarećim mlijekom Alen Džindo iz Vlasenice uspio je izliječiti sina. Alternativa koju je tražio za liječenje prvorođenca odvela ga je u uzgoj magaraca. Danas ima farmu koja broji sedam odraslih i dvoje mladih ženskih i jedno mlado muško magare. Tražio alternativno liječenje "Moj najstariji sin koji ima 16 godina i koji se školuje u Sarajevu... Magarećim mlijekom izliječio sina pa otvorio farmu

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Farm Show

Nema rezultata.