Kontakt - Probiotik d.o.o.
tel: +385912382833
e-mail: probiotik@probiotik.hr
Cijena: na upit
Opis
Način zrenja sira određuje njegovu aromu, miris i konzistenciju. Kao i većina namirnica, sir je podložan onečišćenju mikroorganizmima te je potrebno zaštiti površinu sira da bi se preduhitrio rast plijesni i stvaranje mikotoksina. Pri tom zaštitno sredstvo i primijenjeni sustav zaštite ne smiju mijenjati jedinstvena svojstva i kakvoću sira. U procesu prirodnog zrenja sira, vrlo važnu ulogu ima njega kore sira koja je skupa jer traži mnogo truda i vremena, a istovremeno umanjuje prinos u proizvodnji sira.
"Parafiniranje" sira je tradicionalan način zaštite kore sira od mehaničkih oštećenja i insekata i smanjenja gubitaka tijekom zrenja zbog dehidratacije. U stalnoj ponudi nudimo bezbojni, žuti i crveni parafin, dok ostale boje možemo osigurati na zahtjev klijenta.
Za više informacija o ovom proizvodu, molimo kontaktirajte nas na jedan od iznad oglasa navedenih kontakata!
Info
| Kategorija: | Sirevi i mliječni proizvodi |
| Vrsta oglasa: | Ponuda |
| Cijena: | na upit |
| Država: | Hrvatska |
| Županija: | Zagrebačka |
| Datum objave oglasa: | 27.05.2016. |
| Datum izmjene oglasa: | 26.05.2022. |
| Pregleda: | 6310 |
| Šifra oglasa: | 27207 |
Izdvojeni oglasi