ZAMKA ZA ŽOHARE i MOLJCE

Kontaktiraj

Kontakt - SEPTUM d.o.o.

SEPTUM d.o.o., email: septum.hr@gmail.com, mob: 091 302 49 51

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 11,82 KM ≈ 6,05 €

Opis

ZAMKA ZA MOLJCE (već od 45 kn)

Ljepljiva zamka za moljce koristi se za rano otkrivanje prisutnosti prehrambenih moljaca, a omiljena hrana prehrambenih moljaca su kolači, žitarice, brašno, riža, oraščići, suho voće i td. Ova zamka je jednostavna za korištenje, odmah spremna za uporabu, bez pesticida i mirisa - potpuno bezopasan proizvod. Unutrašnjost zamke je obložena snažnim ljepilom i sadrži seksualno privlačan feromon koji mami muške moljce u zamku gdje će se uhvatiti u ljepilo i potom uginuti. Time se značajno smanjuje mogućnost za daljnje razmnožavanje moljaca, a čak i kada moljci nisu značajno prisutni zamka će uvijek uhvatiti nekoliko njih i tako nam dati pravovremeno upozorenje o predstojećim napadima prehrambenih moljaca.
Jedno pakiranje zamke sadrži dva (jednaka) plastična umetka, koji su odmah spremni za uporabu jer ne zahtijevaju nikakvu dodatnu instalaciju. Samoljepiva traka na stražnjoj strani zamke omogućuje postavljanje na okomitu površinu poput zida ili na police u ostavi. Zamka je ravna i kompaktna te zauzima vrlo malo prostora u ormarićima, kuhinji, policama, skladištima hrane i drugim sličnim objektima.

Savjetujemo da nakon otkrića infekcije moljcima provjerite svu hranu u unutrašnjosti kuhinjskih ormara, na policama za hranu i svim drugim mjestima gdje je uskladištena, a nalazi se u blizini infekcije ili uočenih larvi moljaca i odraslih jedinki. Bacite svu kontaminiranu hranu i temeljito očistite sve ormare i police. Osim toga, preporuča se svu hranu primamljivu moljcima ranije pohraniti u hermetičke posude i kontejnere. Iskorištenu jednokratnu zamku za moljce jednostavno bacite u komunalni otpad, a neiskorištene zamke spremite na hladno, suho i tamno mjesto.

ZAMKA ZA ŽOHARE (već od 36 kn + PDV)

Inovativna zamka za žohare pomoću mamca napravljenog od prirodne tvari - snažnog atraktanta za privlačenje žohara koji se potom uhvate na ljepilo unutar zamke. Jedno pakiranje zamke sadrži dva (jednaka) plastična umetka, koji su odmah spremni za uporabu jer ne zahtijevaju nikakvu dodatnu instalaciju. Zamka je spremna za uporabu odmah nakon skidanja zaštitne ambalažne folije. Može se postaviti ravno, ali i vodoravno i okomito na površinu predviđenu za zaštitu, tako da se zalijepi na zid, stranice ormara ili polica i drugih sličnih objekata u kuhinji, kupaoni, wc-u, podrumu, pekarama, hotelima, motelima i td.

Preporučamo koristiti jednu zamku na pet četvornih metara površine. Valja voditi računa da se žohari najčešće nalaze na toplim, vlažnim i tamnim mjestima te u blizini električnih vodova i aparata (bojleri, hladnjaci, telefonske utičnice, prekidači i utikači). Zamke valja redovito pregledavati i zamijeniti novima uvijek kada je unutarnja površina prekrivena žoharima ili najkasnije nakon tri mjeseca.

Info

Kategorija: Deratizacija i dezinsekcija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 11,82 KM
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 07.11.2016.
Datum izmjene oglasa: 25.10.2019.
Pregleda: 3144
Šifra oglasa: 29908

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas