Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

YaraMila Complex i Cropcare™ NPK granulirana gnojiva koje karakterizira izrazita djelotvornost

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: 0994496404; 098668237
e-mail: diana@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

YaraMila™ mineralna gnojiva odmah se otapaju u dodiru s vlagom iz tla. Usjevi se hranjivim elementima opskrbljuju trenutno. Brzo otapanje i oslobađanje hranjivih elemenata omogućava učinkovituprimjenu gnojiva YaraMila™ neposrednou pripremi tla za sjetvu i sadnju (kao starter) kao iza djelotvorno prihranjivanje usjeva.

Jednostavna primjena
Granule su jednake veličine i oblika, ne vežu semeđusobno niti se raspadaju. Takva svojstva sprečavajupromjenu proizvoda tijekom transporta i skladištenja. Ravnomjerno rasipanje granula po parceli daje ujednačen raspored hranjivih elemenata biljkama.

Usjevi u kojima su upotrijebljena gnojiva YaraMila™ vrlo su otporni na nepovoljnije uvjete uzgoja, bolesti i štetnike. Otpornost na stresne situacije omogućava bolju iskorištenost vode, a štete od
nepovoljnog vodnog režima u tlu su manje.

Sastav naših proizvoda daje biljkama makroelemente NPK, mezoelemente Mg, S te posebno važne mikroelemente B, Fe, Cu, Mn, Zn, Mo itd.

Sve granule YaraMila™ gnojiva istog su sastava, nemaju nosača-punilo jer se proizvode jedinstvenim procesom kemijskih reakcija, sadržavaju vrlo pristupačne i vodotopive oblike svih elemenata, oblike fosfora koji su u granuli vodotopivi i najpristupačniji na tržištu.

YaraMila™ Complex i Cropcare granulirana su gnojiva s kalijem na sulfatnoj osnovi, što je bitno u uzgoju povrća, voća i drugih usjeva osjetljivih na kalij u obliku kalijeva klorida.
Izdvajamo topivost i pristupačnost fosfora u obliku polifosfata u YaraMila™ Complexu.
Također je prijeko potrebno istaknuti prilagodljivost YaraMila™ Cropcare granuliranih gnojiva različitim uvjetima pH tla. To su najdjelotvornija granulirana gnojiva u masovnoj prodaji u svijetu.

YaraMila™ gnojiva primjenjuju se u manjoj količini nego drugi proizvodi, a prosječno se u ratarstvu upotrebljava 300-400 kg/ha te istodobno
na povrću, voću i drugim intenzivnim usjevima300-800 kg/ha.

YaraMila™ Complex 12-11-18 za voće, vinograde, povrće u plastenicima i na otvorenom: 300 – 800 kg/ha

 

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 21.01.2019.
Datum izmjene oglasa: 21.01.2019.
Pregleda: 2350
Šifra oglasa: 41579

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas