Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Wing® P

BASF Croatia d.o.o.

Kontakt - BASF Croatia d.o.o.

BASF Croatia d.o.o.
10 000 Zagreb
Ivana Lučića 2/a
tel: + 385 (0)1 60 00 027
fax: + 385 (0)1 60 00 090

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Na prodaju Wing® P, zemljišno kontaktni herbicid namijenjen suzbijanju jednogodišnjih uskolisnih i nekih jednogodišnjih širokolisnih korova u kukuruzu za zrno, kukuruzu za silažu, kukuruzu šećercu, soji i suncokretu.

Prednosti herbicida Wing® P:

  • herbicid s najduljim djelovanjem na tržištu (drži korove čak do 45 dana) nakon primjene
  • u suncokretu omogućava zdrav start, od samog nicanja nije prisutan korov
  • nezamjenjiva uloga u soji jer tijekom ljeta rješava korove kao što su loboda i ambrozija
  • kod kukuruza odstranit će svako naknadno nicanje ljetnih korova, prije svega onih koji ostaju nakon folijarnih tretmana.

Formulacija: koncentrat za emulziju (EC)

Aktivna tvar: 212,5 g/l Dimetenamid-P, 250,0 g/l Pendimetalin

​Način djelovanja:

Wing® P je selektivno kontaktno i zemljišno herbicidno sredstvo namijenjeno suzbijanju jednogodišnjih uskolisnih i nekih jednogodišnjih širokolisnih korova u kukuruzu za zrno, kukuruzu za silažu, kukuruzu šećercu, soji i suncokretu.

Plodored

Na učinak sredstava za zaštitu bilja Wing® P mogu utjecati različiti čimbenici krajolika ili lokalni čimbenici. Takvi su npr. vremenski i zemljišni uvjeti, vrsta kulture, plodored, vrijeme primjene, primijenjena količina, kombinacija s drugim sredstvima, pojavljivanje rezistentnih populacija korova ili tehnika prskanja. U slučaju posebno nepovoljnih okolnosti ne može se isključiti promjena učinkovitosti sredstva.

Strategija sprječavanja pojave rezistentnosti: Ponovljena upotreba sredstava na osnovi aktivnih tvari iz istih skupina ili onih koji imaju jednak mehanizam djelovanja na istim površinama tijekom više godina može dovesti do razvijanja rezistentnosti kod osjetljivijih korovnih vrsta. Da bi se takav rizik smanjio preporuča se, na istoj parceli, mijenjati ili miješati sredstva različitog mehanizma djelovanja te primjenjivati agrotehničke mjere.

Tampon zona

Kod primjene sredstva Wing® P moraju se poštivati propisi o vodama s ciljem zaštite voda. Sredstvo Wing® P ne smije se primjenjivati u kraškim područjima te laganim pjeskovitim, skeletnim i svim ostalim tlima na kojima je povećan rizik ispiranja u podzemne vode. Zabranjena je primjena na nagnutim površinama sklonim eroziji zbog odnošenja i nakupljanja ostataka u nižim etažama i mogućeg onečišćenja površinskih voda u podnožju padine.

Ako drugim propisima nije propisan veći sigurnosni razmak, radi zaštite korisnih i neciljanih organizama mora se poštivati sigurnosni razmak od površinske vode - mjereći od ruba obale, koji za dopuštene primjene iznosi najmanje 30 metara.

Detaljnije informacije o proizvodu Wing® P provjerite na stranicama proizvođača.

Info

Kategorija: Herbicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 27.03.2015.
Pregleda: 4633
Šifra oglasa: 19666

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas