Pretraga tekstova
Republika Srpska je za razliku od Federacije BiH, u vrijeme ljetnih odmora, uspjela organizovati i odgovoriti na 2.510 potencijalnih pitanja i još preostaje da odgovori na 732 pitanja iz 37 oblasti.
U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske održani su sastanci radnih grupa u vezi pripreme odgovora na pitanja iz Upitnika Evropske komisije, koji je BiH nedavno dostavio komesar Evropske unije za politiku susjedstva i pregovora o proširenju Johanes Han.
Na sastancima o Poglavljima 11, 12 i 13, koja se odnose na oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja, bezbjednosti hrane, veterinarske i fitosanitarne politike i ribarstva, utvrđen je način na koji će institucije dostavljati odgovore iz svojih nadležnosti. Sastanku su prisustvovali predstavnici nadležnih ministarstava, republičkih agencija, zavoda i instituta, koji su analizirali pitanja koje se odnose na pomenuta tri poglavlja i utvrdili nadležne institucije za izradu odgovora na svako pitanje.
Bosna i Hercegovina je dobila 3.242 pitanja na koje treba da dostavi odgovore u roku od šest mjeseci. Republika Srpska je za razliku od Federacije BiH, u vrijeme ljetnih odmora, uspjela organizovati i odgovoriti na 2.510 potencijalnih pitanja i još preostaje da odgovori na 732 pitanja iz 37 oblasti, navode iz Ministarstva.
Foto: vladars.net
Tagovi
Vlada RS Pitanja Ruralni razvoj
Autorica
Više [+]
Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.
Trenutno nema komentara. Budi prvi i komentiraj!
poceo otkup jedne od najcijenjenih gljiva među beračima iste.
tekst- soon :)
Jasmin Hodžić
prije 2 tjedna
Slažem se za ukus, a na tom području ih ima najviše na našem kantonu ! 😇 Slažem se za ukus, a na tom području ih ima najviše na našem kantonu ! 😇
Danijela Plavšić
prije 2 tjedna
Smčak, šmrljci...kako sam samo slabo oko imala nekad 80-tih tražeći ih u selima po dno Vlašića, dok rodica pronađe pet ja tek jednu, a tek ukus Više [+] mmm...meni su sve gljive ljepše od bilo kog pečenja...prava gljivarka :)