Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Upisnik PG
  • 29.10.2014. 10:25

Upisom u UPG ostvarite pravo na potpore!

Upis u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava je besplatan, svakodnevno se ažurira, a sadrži niz korisnih informacija na razini županija.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 826
  • 84
  • 0

Upis u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava osnovni je uvjet za ostvarivanje izravnih plaćanja u poljoprivredi, ali i drugih potpora iz Europskih fondova namijenjenih poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provodi postupak upisa i izdaje rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava. Pravo na upis u Upisnik imaju pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i fizičke osobe državljani RH s prebivalištem u RH, te fizičke i pravne osobe sa prebivalištem/sjedištem na teritoriju EU čije se poljoprivredno gospodarstvo nalazi na teritoriju RH. Upis u Upisnik je besplatan, a obavlja se tijekom cijele godine u regionalnim uredima Agencije za plaćanja prema sjedištu poljoprivrednog gospodarstva, odnosno prebivalištu nositelja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Podaci iz Upisnika poljoprivrednih gospodarstava Agencija svakodnevno ažurira, a brojčani podaci iz tog registra dostupni su svima. U privitku su i zanimljivi podaci o stanju u Hrvatskoj, npr. koliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ima u Hrvatskoj, koliko je nositelja poljoprivrednih gospodarstava mlađe od 40 godina ili starije od 65 te koliko je žena među njima, uz još puno ostalih informacija na razini županija!

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Upisnik poljoprivrednih gospodarstava Izravna plaćanja Europski fondovi Ruralni razvoj Poljoprivreda APPRRR OPG

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer