Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tehnička i financijska podrška
  • 29.04.2015. 10:30

Traže se kooperanti za uzgoj oraha i lješnjaka!

Već se bavite ili pak planirate pokrenuti uzgoj oraha i/ili lješnjaka? Postanite kooperant ove talijanske tvrtke!

Foto: depositphotos, kokal
  • 18.338
  • 807
  • 0

Tvrtka V. Besana S.p.A., europski lider u uzgoju, proizvodnji i distribuciji svih vrsta orašastih proizvoda te suhog i dehidriranog voća, kao i raznog sjemenja, sa posebnim naglaskom na orah i lješnjak, nudi mogućnosti tehničke i financijske podrške proizvođačima istih na području čitave Hrvatske.

Od polja do tanjura potrošača

Besana godišnje proizvede više od 20.000 tona orašastih plodova i suhog voća, uz pomoć od oko 400 visoko stručnih zaposlenika i radnika u Italiji te oko njih 300 zaposlenih u njihovoj proizvodnji u drugim zemljama svijeta. Besana koordinira proizvodnju putem brojnih kooperanata i partnera, a surađuje sa više od 2.000 uzgajivača. Na taj način prati kompletan proces proizvodnje, od polja pa sve do tanjura potrošača.

"Ljubav prema poslu, iskustvo i poštivanje tradicije su snaga koja stoji iza prvih 85 godina tvrtke, a posebna pozornost posvećena je inovacijama i tehničkom razvoju.", navode iz Besane.

Postanite i Vi dio ove zajednice, a svoj interes za suradnjom prijavite na partnership@besanagroup.com. Vaš kontakt može biti napisan na engleskom, talijanskom ili hrvatskom jeziku, a svaki će kandidat zainteresiran za projekt naknadno dobiti vrlo detaljne pojedinosti planiranoga projekta. Suradnja se nudi partnerima zainteresiranima isključivo za dugoročnu suradnju.

Za više informacija o tvrki posjetite njihovu web stranicu www.besanaworld.com

Foto: depositphotos, kokal


Tagovi

Besana Group Italija Proizvodnja oraha Proizvodnja lješnjaka Kooperanti u proizvodnji Tehnička podrška Financijska podrška Uzgoj lješnjaka Uzog oraha

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]