Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 21.11.2019. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Prijavi se za edukaciju o operativnom funkcioniranju OPG-a i ekološkoj poljoprivredi

U Centru za poduzetništvo u Osijeku održat će se edukacije o pokretanju poduzetničkog pothvata, operativnom funkcioniranju OPG i ekološkoj poljoprivredi

Foto: ND3000/Depositphotos
  • 1.274
  • 141
  • 0

Centar za poduzetništvo kao nositelj uz partnere Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o., Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek od ožujka ove godine provede projekt D.O.N.A.U. - Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha (UP.01.3.1.01.0059), koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III. 

U sklopu ispod je tijekom listopada i studenog pokrenut prvi ciklus edukacija za učenike srednjih škola u Osijeku, Dalju i Našicama, gdje učenici slušaju o poduzetništvu kroz brojne teme: Poduzetnička igra (simulacija poduzetničkog pothvata temeljne na metodologiji Međunarodne organizacije rada), Poduzetničke osobine i vještine, Identificiranje poslovne prilike i njena razrada, Kako započeti vlastiti posao - pravni oblici, financije, poslovno planiranje, te Marketing poduzetnika početnika. U projekt su uključene Poljoprivredna i veterinarska škola iz Osijeka, Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica i Srednja škola iz Dalja.

Set edukacija za nezaposlene

Tu je i prvi ciklus edukacija namijenjenih nezaposlenima koji se održava u Osijeku, u okviru kojeg je 15. studenog 2019. održana Motivacijska radionica, a tijekom ovog tjedna od 18. do 22. studenog 2019. u tijeku je set interaktivnih radionica Započni vlastiti posao

Radionica, edukacija
Edukacije Centra za poduzetništvo

Slijedi set edukacija o operativnom funkcioniranju Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) i ekološkoj poljoprivredi koju Centar za poduzetništvo organizira u suradnji s projektnim partnerom Poduzetničko-razvojnim centrom općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o. (PORC). Upravo će direktorica PORC-a Bojana Orsić, kao osoba s dugogodišnjim iskustvom u radu s poljoprivrednicima, edukacijama i s vlastitim iskustvom vođenja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, biti predavač koji će s polaznicima podijeliti relevantne i aktualne informacije i iskustva.

Pozivamo sve nezaposlene koji imaju poljoprivredne resurse, a željeli bi se baviti poljoprivredom i razmišljaju o pokretanju ili preuzimanju OPG-a, da se prijave na edukaciji putem sljedećeg prijavnog obrasca: 

Klikni i prijavi se na edukaciju

Edukacija će se održati na adresi J. J. Strossmayera 341, 31 000 Osijek, u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora BIOS. 

Autorica: Ivana Vondrak-Šimleša


Tagovi

BIOS DONAU Centar za poduzetništvo Osijek Bojana Orsić


Partner

Centar za poduzetništvo Osijek

J.J.Strossmayera 341, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 283 820, e-mail: info@czposijek.hr web: http://www.czposijek.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer