Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna televizija
  • 15.11.2016. 19:30

Poljoprivredna televizija na Iskonu i Amisu!

Poljoprivredna televizija proširila svoju dostupnost!

  • 1.729
  • 193
  • 0

Poljoprivredna televizija proširila je svoju dostupnost gledateljima te ju sada mogu pratiti i korisnici Amis te Iskon TV-a.

Poljoprivredna TV prva je i jedina televizija u Hrvatskoj specijalizirana za poljoprivredu, ruralni razvoj i život na selu. Dostupna je u cijeloj Hrvatskoj na platformama MAXtv, Vip TV, B.net TV, Iskon TV i Amis TV te u Bosni i Hercegovini na platformi Home.TV.

Osim na navedenim IPTV platformama, cijeli program Poljoprivredne televizije uživo se prenosi na web stranici televizije pa tako gledatelji Poljoprivrednu TV mogu gledati i na svom računalu, pametnom telefonu ili tabletu.

U programu televizije nalazi se 15 specijaliziranih emisija kroz koje se prati sve grane poljoprivrede - od ratarstva, stočarstva, povrtlarstva, vinarstva i vinogradarstva pa sve do lova i ribolova, ali i ruralnog turizma.

"Sustavno razvijamo svoj program i načine kako koristimo nove tehnologije, a sve s ciljem da budemo što dostupniji našim gledateljima. Poljoprivredna televizija partner je i saveznik poljoprivrednika i svojim radom nastojimo im pomoći u razvoju poslovanja. Stoga je jako važno da naš program, u kojemu redovito donosimo relevantne poljoprivredne informacije, bude što pristupačniji", rekao je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik televizije.


Tagovi

Poljoprivredna televizija Iskon Amis


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.