Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub poklanja
  • 03.04.2014. 14:13

Osvoji knjigu filozofija gnojidbe

Poklanajmo 10 primjeraka knjige "Filozofija gnojidbe". Pažljivo pročitajte tekst i odgovorite na jednostavno pitanje

  • 62
  • 2
  • 0

U suradnji sa Neformalnom Savjetodavnom službom Agroklub poklanja knjige Filozofija gnojidbe. "Filozofija gnojidbe" je nekonvencionalna knjiga koja razmatra značaj gnojidbe, ali i demistificira mitove i zablude o gnojidbi pomoću suvremenih saznanja i vlastitog iskustva stečenog dugogodišnjim bavljenjem ovom složenom problematikom.

Važno je naglasiti kako autori ove knjige smatraju svoje akademsko zvanje prije svega svojim životnim pozivom, pa svoje znanje i iskustvo prenose i preko Neformalne savjetodavne službe na sve one kojima treba pomoć u rješavanju problema u biljnoj proizvodnji ili samo žele utažiti žeđ za znanjem.

Agroklub poklanja

Knjiga "Filozofija gnojidbe" prof. dr. sc. Vladimir Vukadinovića i prof. dr. sc. Blaženke Bertić je nekonvencionalna knjiga, namijenjena najprije poljoprivrednim proizvođačima, koja polemizira s mitovima i zabludama o gnojidbi pomoću suvremenih saznanja i vlastitog iskustva stečenog dugogodišnjim bavljenjem ovom složenom problematikom.

Kako do knjige?

Knjiga razmatra značaj gnojidbe te nam donosi temeljna znanja i praksu apliciranja gnojiva. Tematski je podjeljena na 6 poglavlja u kojima se razmatra značaj gnojidbe. Osim gnojidbe biljaka, u knjizi možete pročitati i temeljito objašnjenju kemijsku analizu tla, njenu bit u pravilnoj poljoprivrednoj praksi, utjecaj nedostataka hranjiva odnosno mikro i makroelemenata na rast i razvitak biljke, gnojidbene pokuse u području ishrane biljaka.

Podaja knjige Filozofija gnojidbe vrši se u prostorijama TERA TEHNOPOLIS d.o.o. na adresi Osijek, Trg Ljudevita Gaja 6.

Isporuka se može izvršiti i poštanskom pošiljkom na osobnu adresu primatelja nakon uplate po ponudi (okvirni trošak dostave poštanskom pošiljkom unutar Hrvatske je 25 kn).

Poklonit ćemo 10 primjeraka knjige filozofija gnojidbe, a sve što trebate je pažljivo pročitati tekst i odgovoriti na pitanje. Pratite i dalje Agroklub jer uskoro objavljujemo prvo pitanje ;)


Tagovi

Filozofija gnojidbe Gnojivo Zemlja Tlo Knjiga

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.